2018 de patates piyasası nasıl olur?
Patates tambi kumar gibi bir tarım ürünü ne olacağı belli olmaz2018 de patates piyasası nasıl olur?
Başkan benimkilerinide al seneye pancar bırakmıyor pesimiBen toptan patates aliyorum satiyorum patatesin gercekten ne olacagi sezonda bile belli olmuyor sezonda vermediler cope atiyorlar simdi
Aynen mal ayağa düşünce öyle biz pancardan önce 10 sene ekdik bizimde zaten anca o kadar oluyor önce babam pazarda satardı biz çıkarttığımız da öbür tüccarlar kolayca satamazdi ama şimdi onun geliri ile çark dönmüyor ileri atılım yapamıyor Sun aşırı Ekmen lazım onada bütçe lazımBiz nevsehirden yapiyoruz oyle toptan derkende 120 ton felan yani oyle cok degil birde artik gercekten sehirde musteriye malzeme satmak ölüm oldu cok yoruluyoruz
Ozaman sen patates ekme su patates bir yükselsin [emoji3][emoji3]Simdi dustu bile ayaga her yer ekiyor bide vatandasda gercekten anlasilmayan bir durum ortaya cikiyor patatesi almiyor baska seyi aliyor ben ne satarsam onu almiyor artik sunu anladim ki milleti bime sokacaksin hersey on tl desen yine alir
Ozaman satma [emoji5]Ben ekmiyorum alip satiyorum da saka makada alim gucu yok vatandas da
Niğde 1.200--1.500Arkadaşlar bulunduğunuz bölgede fiyatlar nasıl? Yazarsanız sevinirim...
Elinizde ki hangi "bilimsel veri" ile patetesin 1 TL. nin altına düşmeyeceği!!!! ni iddia ediyorsunuz?Patates 1 tlden aşağı gitmez sanırım
bilimsel veri ile patatese fiyat vermeye kalkarsan 4 tl etmesi lazım.Elinizde ki hangi "bilimsel veri" ile patetesin 1 TL. nin altına düşmeyeceği!!!! ni iddia ediyorsunuz?
ÇOK MERAK ETTİM..!
bilimsel veri ile patatese fiyat vermeye kalkarsan 4 tl etmesi lazım.
Bazen bilimsel tıp'ta bulamadığın çareyi,
Ayağının dibindeki ot'ta bulursun.
Buda ona benzer.
Tecrübe.
Burada herkes bilimsel tecrübe ile yorum yapıyor diyecek haliniz yok herhalde.
Ne diyim 50 krş veya 5 tl dediğim zamanda bilimsel olmayacak.
Belkide zirai öngörü deriz adına.
Hepimiz kazanç peşindeyiz malum...