Pavlonya

İnternette arama yapın satan yerler var. Yalnız iyi araştırdınız mı? Bizim burada birisi dikti 2 yıl sonra söküp yeniden kavak dikti. Biraz narin bir ağaç yetiştirmesi dikkat istiyor. 10-15 yıl önce fide satışı yapan birisi vardı hala bizim bölgede bu ağacı göremiyorum.

Kuruyanlar oldu, tamamını söküp kavak dikti. 20 dekar civarı bir araziydi. Ben de 1 dekarlık bir arazide deneyecektim onu görünce vazgeçtim. İyi araştırın.

Bende niyetlendim var mı başka bu ağacı deneyen pavlonya dan başka türe mi yönelsek kavak daha mı iyidir eskişehir şartlarında

Pavlonya fidanı arıyorum. Nereden temin edebilirim.
Hocam iyi geceler bulunduğum ilçe samsun terme burası dünyada ikinci kavak üretilen yeridir. Birinci kanada her neyse. Pavlonya diken oldu deneyen oldu ama kavak gibi değil arkadaşların da dediği gibi büyüme çağında narin oluyorlar iyi araştır bi kısıma dik dene sonuç ne oluyor. Kavağa göre çok kaliteli bir ağaç

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt