Arkadaşlar Power Shuttle olmayan traktöre on yukleyici takmak istiyorum mf veya jd olacak Power Shuttle olmadığı için ileri geri zarar verirmi jd ve MF çok dayanıklı makineler sizlerin fikirleri nedir?
Markadan markaya değişir ozamn daha önce bende Shuttle traktör vardı jd şimdide Shuttle olmayandan alcam 5050 E 5065 E kepçe taktıracam MF de düşünüyoruz fakat ara işlerde çok yaktığı bir çok kişi tarafından soyleniyorBen t480 de kullnaiyom 700 saat oldu birde ciflik icinde her kepcede 5 6 defa ileri geri yapyom direk aralarinda bi sıkınti olmadi simdiye kadar
Ozaman shuttle olan jd alcaz 65 75 bin arasıjd 5065e lerde süper plus modellerinde shuttle var. Traktöre zarar vermez ancak kuru balatanın normal ömrü zaten 2000 saat kepçe işinde her sene balata değiştirirsiniz. shuttle bir model bakmak daha faydalı olabilir.
Peki sağlammı kepçe taktırmayı düşünüyorum tam şase olduğu avantaj arıza verirmi kullanan bilen fikrin varmıS.a abi tractordata.com 'dan baktım fabrıkası şurda : Augusta, Georgia, ABD
Ben bunları meksika bilirdim.![]()
Haklısın kardeşim 5 10 bin daha fazla verip şhuttle jd alacağım marka jd olcak tavsiye ettiğiniz ikinci el jd varmı kepçe için fiyatını da yazarsanız sevinirimGünümüzde shuttle olmayan bir
traktöre kepçe takılması;
"deb.balatasını bozmanın yolunu buldum"la aynı anlamı taşıdığına inanıyorum..
ama şartlar elvermediği zaman yapacak bişey yoksa...
mecbur takılır sonuçlarınada katlanılır..
Kubota jabon malı sağlam montajı nerde yapılıyorKesinlikle Shuttle olması lazım.
Hatta bana sorarsan baskı balata bile olmasa çook daha iyi. Kubotayı da düşünebilir sin.
Beycan jhon Deere m 85 sıfır fiyatları ne durumda bilgin varmıBizde 2007 model 5625 var satil yok düz 6 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz balatasida taş gibi
Çoğu kişi liste fiyatından 15 20 bin daha aşağıya veriyolarmısBayiyle konuşmak lazim 150 160 olabilir
Alacağın traktör John Deere 5M serisinden olmalı 5085-5095-5105M kepçe taktiracaksan bu traktörler hakkını verir.Arkadaşlar Power Shuttle olmayan traktöre on yukleyici takmak istiyorum mf veya jd olacak Power Shuttle olmadığı için ileri geri zarar verirmi jd ve MF çok dayanıklı makineler sizlerin fikirleri nedir?
Zaten kararımı m 85 bucuklu yönünde oldu şimdide fiyatları araştırıyorum uygun gördüğüm olursa alıcam Allah'ın izniyleAlacağın traktör John Deere 5M serisinden olmalı 5085-5095-5105M kepçe taktiracaksan bu traktörler hakkını verir.