ps2 incemi normalmi?

arkadaşlar ps2 alcamda yeni slim modelleri var birde normal kalın kasa var slimler sorun çıkarıyormuş ps2 kullananlar varsa bana bi tavsiyede bulunabilirlermi?bide kalın kasalar çekme oyunları açıyorlarmı ?

soldaki ince olan sağdaki kalın

Ynt: ps2 incemi normalmi?

yok ps 2 ahmet klimalı kasa diyoruz biz onlara bence buyuk kasa ıyıdır neden diye soracak olursan uzun süreli calışmada sorun yaşamazsın ısınma problemine baglı oyunlarda takılmalar olmaz ama slim öyle değil 2 saatlik kullanımda oyunlarda kasılmalar olailiyor....

dennizs link=topic=17855.msg160628#msg160628 date=1235984608' Alıntı:
yok ps 2 ahmet klimalı kasa diyoruz biz onlara bence buyuk kasa ıyıdır neden diye soracak olursan uzun süreli calışmada sorun yaşamazsın ısınma problemine baglı oyunlarda takılmalar olmaz ama slim öyle değil 2 saatlik kullanımda oyunlarda kasılmalar olailiyor....
Anladım abi sağol.....

kalinini bilmiyorumda ince var kardesim genellikle oynuyor PS2 yi karsilikli fotbol oynariz hic kasildigini görmedim ama ben bu islerde biraz gerideyim :)

Bulduklu link=topic=17855.msg160927#msg160927 date=1236030258' Alıntı:
kalinini bilmiyorumda ince var kardesim genellikle oynuyor PS2 yi karsilikli fotbol oynariz hic kasildigini görmedim ama ben bu islerde biraz gerideyim :)
futbol da grafik işlemcisi fazla çalışmaz daha çok 3dfix oyunlarda grafik işlemcisi aşırı çalışır özellikle yapay zeka vs vs vs işler işin içine girdiği zaman ısınma problemi ortaya çıkıyor...

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt