PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Pulluk seçimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pyrzmc" data-source="post: 1435556" data-attributes="member: 77792"><p>Her pulluk sohbetinde aynı kısır döngü oluyor her ilin her ilçenin her köyün ve hatta aynı köyün içinde arazi yapısı değişmekte hatta büyük parsel tarla içerisinde değişmekte o yüzden herkesin pulluğu kendine göre güzel ve kendine göre iyi daha öncede paylaşmıştım Balıkesir de öğrenci iken steyr 8053 traktörde 5 li pulluk gördüm inanamadım ama arazi kum olunca koşa koşa sürüm yapıyordu adam bizim köyümüzde taşlı arazi yok bu yüzden de gazlı yada yaylı pulluk kullanımı hiç yok ama ilimizde farklı köylerde taş arazisi bol olunca yaylı gazlı pulluk kullanımı var bu yüzden pulluk tamamen arazi yapısına göre mesela arkadaşın traktör Torku ve beygirini irdelekdik de şimdi lastik ne balon mu dar mi bu lastik balon lastik ise 11 inç pulluğu çizisine nasıl oturur sürüm yapılmış yeri lastik otursun diye ezmeye gerek var mı 5 li 11 pulluk 55 inç 4 lü 14 inç pulluk 56 inç pulluk sok sayısı da kulak inç olarak önemli de lastik toprak daha önemli benim fikrim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pyrzmc, post: 1435556, member: 77792"] Her pulluk sohbetinde aynı kısır döngü oluyor her ilin her ilçenin her köyün ve hatta aynı köyün içinde arazi yapısı değişmekte hatta büyük parsel tarla içerisinde değişmekte o yüzden herkesin pulluğu kendine göre güzel ve kendine göre iyi daha öncede paylaşmıştım Balıkesir de öğrenci iken steyr 8053 traktörde 5 li pulluk gördüm inanamadım ama arazi kum olunca koşa koşa sürüm yapıyordu adam bizim köyümüzde taşlı arazi yok bu yüzden de gazlı yada yaylı pulluk kullanımı hiç yok ama ilimizde farklı köylerde taş arazisi bol olunca yaylı gazlı pulluk kullanımı var bu yüzden pulluk tamamen arazi yapısına göre mesela arkadaşın traktör Torku ve beygirini irdelekdik de şimdi lastik ne balon mu dar mi bu lastik balon lastik ise 11 inç pulluğu çizisine nasıl oturur sürüm yapılmış yeri lastik otursun diye ezmeye gerek var mı 5 li 11 pulluk 55 inç 4 lü 14 inç pulluk 56 inç pulluk sok sayısı da kulak inç olarak önemli de lastik toprak daha önemli benim fikrim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Pulluk seçimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt