pulluk yönü

bazı fotoğraflarda gördüm pullukla nasıl giderseniz izler öyle çıkıo benm farmingde nasıl gidersem gideyim izler aynı yan gidiom pulluk izleri düz çıkıo update 1.3 yükledim düzelmedi

Ynt: pulluk yönü

şöyle söyleyim hocam tarlada dik gidersen izler dik yan gidersen yan cıkıyo ya bende öyle deil ?? anlaşılır oldu mu?

crazy596 link=topic=60747.msg667475#msg667475 date=1355844787' Alıntı:
şöyle söyleyim hocam tarlada dik gidersen izler dik yan gidersen yan cıkıyo ya bende öyle deil ?? anlaşılır oldu mu?

Allah iyiliğini versin ben gerçek tarla sürme sanıyorum... zuha-*-s

yamadan kaynaklanıyor oyunun orjinal aletlerinde böle birşey yok nereye gidersen izde otarafa çıkıyor oyunun orjinal aletlerini kullan sen ;)

ahmet_1905 link=topic=60747.msg673554#msg673554 date=1356629733' Alıntı:
yamadan kaynaklanıyor oyunun orjinal aletlerinde böle birşey yok nereye gidersen izde otarafa çıkıyor oyunun orjinal aletlerini kullan sen ;)

bende oyunun orjinal aletlerini kullanıyorum ama sorun hep aynı demosunda bile gittiğin yöne dogru çıkıyordu

aynen kardeş bendede aynı sorun var hep orjınal makıne kullanıom ama hiç degişmiyor 1.3 kurdum yene olmadı