PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Ramata Arpada son durum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1317942" data-attributes="member: 86165"><p>Geçen yıl Tkk herkesi mahvetti. 50 bini 70 bin ödedim ben de. </p><p></p><p>Çokça şikayet var bu yıl fiyatları da faiz oranlarını da düzenlediler görünüşte bakalım inşallah geçen yılki gibi olmaz. Bi de şeffaf değiller. Erken de ödeme yapsan yine yıllık faizi en başında yekün tutara ekliyorlar. 6. ayda ödeyim de faiz işlemesin diye düşünseniz de yıllık faizi çoktan eklemiş faturaya 1 ay sonra da 1 yıl sonra da aynı faizi alıyor. Sorsan %18-20 faiz çalıştırdık diyorlar ama ilave kestikleri masraflara bindiriyorlar %40ı buldu nerdeyse Ekim zamanında aldıklarımız.. </p><p></p><p>Üreticiye %10-15 üzeri faizle borç verirsen o adam faize çalışır para kazanamaz. Bu yıl inşallah tüm çiftçiler için farklı olur faizlerin düşük olduğu ekonomide üretici para kazanır, hakkımızda hayırlısı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1317942, member: 86165"] Geçen yıl Tkk herkesi mahvetti. 50 bini 70 bin ödedim ben de. Çokça şikayet var bu yıl fiyatları da faiz oranlarını da düzenlediler görünüşte bakalım inşallah geçen yılki gibi olmaz. Bi de şeffaf değiller. Erken de ödeme yapsan yine yıllık faizi en başında yekün tutara ekliyorlar. 6. ayda ödeyim de faiz işlemesin diye düşünseniz de yıllık faizi çoktan eklemiş faturaya 1 ay sonra da 1 yıl sonra da aynı faizi alıyor. Sorsan %18-20 faiz çalıştırdık diyorlar ama ilave kestikleri masraflara bindiriyorlar %40ı buldu nerdeyse Ekim zamanında aldıklarımız.. Üreticiye %10-15 üzeri faizle borç verirsen o adam faize çalışır para kazanamaz. Bu yıl inşallah tüm çiftçiler için farklı olur faizlerin düşük olduğu ekonomide üretici para kazanır, hakkımızda hayırlısı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Ramata Arpada son durum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt