reygras rulo balyalari yapildi

Balyalar nasıldı ? Ot tarlada çok kurumuş gibi. Benim ryegrass 21. gün oldu daha 3 5 cm arasında.
hafif yagis yedigi icin 10.gun balya oldu yoksa haftasinda oluyo otun alti nemliydi cok kuru degil strecin altinda terlemeyle ot daha nemli hale gelir zaten. otun buyumesi hava sicakligi ve yagisa bagli sabredeceksin ektigine pisman olmazsin bizim arpa trikaleden cok daha avantajli bi ot bana kalsa butun yerleri reygras ekerim buyukler genelde gelenekselci oldugu icin anca 20 donum ekiyoruz

hafif yagis yedigi icin 10.gun balya oldu yoksa haftasinda oluyo otun alti nemliydi cok kuru degil strecin altinda terlemeyle ot daha nemli hale gelir zaten. otun buyumesi hava sicakligi ve yagisa bagli sabredeceksin ektigine pisman olmazsin bizim arpa trikaleden cok daha avantajli bi ot bana kalsa butun yerleri reygras ekerim buyukler genelde gelenekselci oldugu icin anca 20 donum ekiyoruz

Sulamayı nasıl yapalım, bu hafta yağmur yağacaktı yağmadı boruları dizdim sulayacağım yarın felan kaç saat sulasam ?

İlk sulama ve sonraki sulamalari kaçar saat yaptin usta biz ilk sulama 4 saat sonra her iki günde 1 saat sulama yaptik ama verim ve yetişme suresi cok düsük