ryegrasslar bicimin ardindan 10 gun sonra balya yapilabildi kisa sure yagis oldugindan dolayi 3 4 gun is gecikti kucuk bir video cektim sizler icin iyi seyirler https://youtu.be/opACPHQ_WGM
ryegrasslar bicimin ardindan 10 gun sonra balya yapilabildi kisa sure yagis oldugindan dolayi 3 4 gun is gecikti kucuk bir video cektim sizler icin iyi seyirler https://youtu.be/opACPHQ_WGM
eyvallah paketler ort 800 kg civari gelir donumde 3 4 rulo cikiyo bundan once iki kez otlatildi bu 3. hasat oldu kendi hayvanima yapiyomBereketli olsun inşallah
Paketler kac kg gelir kac dönüme kaç paket çıktı
Kendi hayranın içimi satacakmisin
hafif yagis yedigi icin 10.gun balya oldu yoksa haftasinda oluyo otun alti nemliydi cok kuru degil strecin altinda terlemeyle ot daha nemli hale gelir zaten. otun buyumesi hava sicakligi ve yagisa bagli sabredeceksin ektigine pisman olmazsin bizim arpa trikaleden cok daha avantajli bi ot bana kalsa butun yerleri reygras ekerim buyukler genelde gelenekselci oldugu icin anca 20 donum ekiyoruzBalyalar nasıldı ? Ot tarlada çok kurumuş gibi. Benim ryegrass 21. gün oldu daha 3 5 cm arasında.
hafif yagis yedigi icin 10.gun balya oldu yoksa haftasinda oluyo otun alti nemliydi cok kuru degil strecin altinda terlemeyle ot daha nemli hale gelir zaten. otun buyumesi hava sicakligi ve yagisa bagli sabredeceksin ektigine pisman olmazsin bizim arpa trikaleden cok daha avantajli bi ot bana kalsa butun yerleri reygras ekerim buyukler genelde gelenekselci oldugu icin anca 20 donum ekiyoruz