RİSKLİ HAREKETLER!!

Ynt: RİSKLİ HAREKETLER!!

eğer biraz daha frene bassa motoru yatıracak sonrası hastane veya dahada kötüsü ey gidi gençlik hiçmi cebinizden para çıkmadı bu malı alırken ...........

yapacak iş bulamayınca böyle oluyor demek ki
babası da görmeliydi alkışlar mıydı aceba bizim oğlan ne güzel yapıo diye ???
hem mala hem cana zarar
noo*-*- noo*-*- noo*-*- noo*-*- noo*-*-

Bende az buçuk çalıştım dönürmeye ama bunun gibi dedi deli döndürmedik tabi.. ))) ))) ))) Motora garezi var gibi kullanıyor :D :D

demir45 link=topic=60495.msg660816#msg660816 date=1354978765' Alıntı:
Bende az buçuk çalıştım dönürmeye ama bunun gibi dedi deli döndürmedik tabi.. ))) ))) ))) Motora garezi var gibi kullanıyor :D :D
aman kardeşim yapma öle işler cöö-*s hele 54c ile hiç yapma 54c nin manevrası iyi olduğundan çok süper dönüyo

tt6054c link=topic=60495.msg660925#msg660925 date=1354991274' Alıntı:
aman kardeşim yapma öle işler cöö-*s hele 54c ile hiç yapma 54c nin manevrası iyi olduğundan çok süper dönüyo

Ben frenler tutuyor mu denmek için yaptım abi.. :) )))

gençlikte bizde döndürüyorduk..en son arkadaş döndürdü .ve üstünde 5 kişi ile takla atmıştık .gölgelik falanda yoktu..traktörün 4 tekeri havaya geldi mucize eseri kurtulduk hepimiz ..ondan sonra para verseler yaparmıyız acaba ...

büyük konuşmayemde, benim evlat böle yapcek dayaağın altında öldürüm , baban ne çilleler çekti o makina için hazıra konmuş it...

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt