römork (ilginç)

Ynt: römork (ilginç)

12 tane lastik takmışlar.buna güzel bir ilave ile 20 ton pancar atılır.Ama tarladan kaç hp bir babayiğit çıkarır bilemem.bu arada frende yok galiba...

ali_kockaya link=topic=28173.msg234720#msg234720 date=1260818823' Alıntı:
12 tane lastik takmışlar.buna güzel bir ilave ile 20 ton pancar atılır.Ama tarladan kaç hp bir babayiğit çıkarır bilemem.bu arada frende yok galiba...
almasına alırda dediğin gibi nası bi babayiğit çeker onu çamur içinden bilemem....

Bu römork elektrik işletmelerinde direk taşıma ve inşaatlatlarda çelik kontrüksiyon panel taşıma işi için özel yapım bi römork bence..benim fikrim tarımda kullanılamaz..;)

delibalta link=topic=28173.msg234727#msg234727 date=1260819881' Alıntı:
Bu römork elektrik işletmelerinde direk taşıma ve inşaatlatlarda çelik kontrüksiyon panel taşıma işi için özel yapım bi römork bence..benim fikrim tarımda kullanılamaz..;)
Hmm doğrudur bilgi için teşekkürler..

balya içinde kullanılabilir gibi geldi
bencede kanalizasyon boruları gibi uzun plastik boruları taşımaya yarar ama bu tarımda kullanılamaz. çok uzun gelir boru arabası için bile çok uzun 9 m

ya benim bildigim buna tır dorsesı diorlar :D yaw buna 20 ton atsan neyle götürecen (yada ton önemli değil boru vs hafifi buyuk bişey götürmek için ) ;) ne amaçla urettiler bilmem :)

bi fark yok :D

3 tane tek dingil remork yapılır bundan.. Hem de çift tekerli..:D Maliyeti 8.500 tl den kesin fazladır.. Paylaşım için ayrıca teşekkürler..

direkleri taşımak için kullanılıyor gecen yıl 8860la bende cekmiştim köyün direkleri değişirken okadar ağar bi yük atılmıyor ama dönmek bi hayli zor

ali_kockaya link=topic=28173.msg234696#msg234696 date=1260816903' Alıntı:

Aga bu römork bana göre balya taşımak için. Bizim köyde 4 tekerlinin biraz daha uzunu var. Buna Çok rahat 100 balya yüklersin. Hiç te sorun çıkmaz. Bizim tarlalar küçük olduğundan bize yaramaz. Toplam 50 dekar tarla var. Yaklaşık 10-15 dekar sulu tarım geri kalanı kuru tarım yapılır.