RÖMORK LASTİĞİ YARDIM.

Arkadaşlar dek dingil römorkumuzun bir lastiği bitti. diğer tarafta 8.25-15 14 kat çıkma forklift lastiği taktırmıştırk.
şimdi diğer tarafa da aynı lastiğin yenisi veya çıkmasını mı almak iyi olur,
yada römork lastiğimi almak faydalı ve hesaplı olur. siz olsanız ne yapardınız.

Normalde 9.00-16 oluyor ama sizin jant 15" anladığım kadarıyla. Forklift lastiğinin üzerinde taşıyacağı maksimum ağırlık yazar. Römorkun yüklü ağırlığını ile karşılaştırıp yeterli gelip gelmeyeceğini hesap edebilirsiniz.

15-20 gün önce özka lastik aldım. 900 e 16 , 14 kat 275 tl şamrali ile 330 tl verdim. çıkma mı orjinal mi dersen ben orjinal derim. ancak bütçe ve kullanım meslesi..

Arkadaşlar dek dingil römorkumuzun bir lastiği bitti. diğer tarafta 8.25-15 14 kat çıkma forklift lastiği taktırmıştırk.
şimdi diğer tarafa da aynı lastiğin yenisi veya çıkmasını mı almak iyi olur,
yada römork lastiğimi almak faydalı ve hesaplı olur. siz olsanız ne yapardınız.

Çıkma temiz bulursan 50 nc Isuzu lastikleri 7.50 16 oluyor kat olarak fazla ömrü uzun olur.

Piyasada az bulunan lastiklerin fiyati pahalı oluyor. Aksaray68yusuf 7,50-16 çiftini 550 ye almiş, senin aldigin fiyatin yarisi. 7,50-16 jant ile alsan belki daha ucuza gelebilir. Belki çikma jant bulursan daha ucuza gelebilir.

Normal lastik te gayet uzun ömürlü oluyor. Ayrica lastik anormal sekilde kesici biseye denk gelirse telafisi zor. Bence piyasasi olan ölçülere cevir. Cok yükle isin olmuyormus zaten.

Forklift lastiği çok daha sert ve dayanıklıdır. Eğer aynı lastikten bulursan diğer tarafa da tak. Bu arada traktör galericilerinde ararsan römork tekerleri bulunuyor.