modun resimlerini görmek için tıklayın ..::Yamayı İndir::..
b.ozyurt 27.07.2008 #6 Ynt: Romork Paketi!!!!!! Deniz abi sende C/LS ' nin içinde data ile beraber vehicles klasörü var mı.Bende bir ara vardı.Şimdi yok.Yama da yükleyemiyorum.Ondan mı acaba?
Ynt: Romork Paketi!!!!!! Deniz abi sende C/LS ' nin içinde data ile beraber vehicles klasörü var mı.Bende bir ara vardı.Şimdi yok.Yama da yükleyemiyorum.Ondan mı acaba?
D dennizs 27.07.2008 #7 Ynt: Romork Paketi!!!!!! olması lazım tabi oyunda senin kullandığın ne varsa o vehicles klasörünün içinde bu arda arkadaşlar saolun yorumlar için
Ynt: Romork Paketi!!!!!! olması lazım tabi oyunda senin kullandığın ne varsa o vehicles klasörünün içinde bu arda arkadaşlar saolun yorumlar için
b.ozyurt 04.08.2008 #9 Ynt: Romork Paketi!!!!!! Ya bunlar dünyaları alıyor ama iş durmaya gelince motor bi duruyor.Arkadan hepsi ittiriyor.En öndeki römorku oynattırıyolar.Depoya zor yanaştım ya.
Ynt: Romork Paketi!!!!!! Ya bunlar dünyaları alıyor ama iş durmaya gelince motor bi duruyor.Arkadan hepsi ittiriyor.En öndeki römorku oynattırıyolar.Depoya zor yanaştım ya.
S sabri168 20.08.2008 #10 Ynt: Romork Paketi!!!!!! bunlar arka karkaya bağlana biliyormu acil cevap pls
S sabri168 20.08.2008 #11 Ynt: Romork Paketi!!!!!! arkadaşlar bunu yukleince neree gelior bi tane gsa vardı o da gitti
D dennizs 21.08.2008 #12 Ynt: Romork Paketi!!!!!! nereye kaydedersen oraya gider sen kaydettiğin yeri bul