PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
römork tavsiye
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Efe38" data-source="post: 1314655" data-attributes="member: 23963"><p><strong><span style="font-size: 22px">arkadaşlar benim 97 model ugurlu römorkum vardı damperli onu sattım çürüdügü için</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 22px">şimdi römorksuz kaldım yeni bir römork arayışı içerisindeyim</span></strong></p><p><span style="font-size: 22px"><strong>alternatifler çok ama TARIM KREDİ İLE ANLAŞMASI OLAN YER FAZLA YOK</strong></span></p><p><span style="font-size: 22px"><strong>ziraat bankası kredili al dersenız traktörun 1 yılı var çıkmıyor</strong></span></p><p><span style="font-size: 22px"><strong>şimdi bana lazım olan römork özelliklerini yazıyorum</strong></span></p><p><span style="font-size: 22px"><strong></strong></span></p><p><span style="font-size: 22px"><strong>6 tonluk</strong></span></p><p><span style="font-size: 22px"><strong>çift dingilli </strong></span></p><p><span style="font-size: 22px"><strong>TEK İLAVELİ </strong></span></p><p><span style="font-size: 22px"><strong>400/60 15,5 petlas dublex LASTİK </strong></span></p><p><span style="font-size: 22px"><strong>yaglı piston frenli </strong></span></p><p><span style="font-size: 22px"><strong>harman içinden çıkan arkaya devirmeli damper denge kollu</strong></span></p><p><span style="font-size: 22px"><strong>lastik takozu ve su depolu arka kapak helezon delikli yani full bi römork</strong></span></p><p></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 22px">bizim nevşehir bölgesinde tutulan ugurlu ve caselli ama çook pahalı 30dan açıyolar agızlarını</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 22px">tarım kredi ile anlaşması olan firmalardan konya firması bi kaç marka buldum 24-25-26 civarı</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 22px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 22px"><strong>lastiklerde bu olucak</strong></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Efe38, post: 1314655, member: 23963"] [B][SIZE=6]arkadaşlar benim 97 model ugurlu römorkum vardı damperli onu sattım çürüdügü için şimdi römorksuz kaldım yeni bir römork arayışı içerisindeyim[/SIZE][/B] [SIZE=6][B]alternatifler çok ama TARIM KREDİ İLE ANLAŞMASI OLAN YER FAZLA YOK ziraat bankası kredili al dersenız traktörun 1 yılı var çıkmıyor şimdi bana lazım olan römork özelliklerini yazıyorum 6 tonluk çift dingilli TEK İLAVELİ 400/60 15,5 petlas dublex LASTİK yaglı piston frenli harman içinden çıkan arkaya devirmeli damper denge kollu lastik takozu ve su depolu arka kapak helezon delikli yani full bi römork[/B][/SIZE] [B][SIZE=6]bizim nevşehir bölgesinde tutulan ugurlu ve caselli ama çook pahalı 30dan açıyolar agızlarını tarım kredi ile anlaşması olan firmalardan konya firması bi kaç marka buldum 24-25-26 civarı [B]lastiklerde bu olucak[/B][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
römork tavsiye
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt