PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Royal ilacin urunlerini kulanan var mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erenkilic" data-source="post: 1059265" data-attributes="member: 60079"><p>Ben daha önce bayi altında pazarlamasını yaptım ve kendi hayvanlarımda o zamanlardan beri kullanıyorum. Royvimin D Forte 3 yıldır devamlı kullanıyorum. Pahalı ama biraz süt artışı yapar ve kendini amorti eder, hayvanların vitamin+ mineral ihtyaçlarını karşıayarak sağlık ve verimlerine olumlu etki yapar ayrıca içinde maya var bu da rumen mikroflorasını düzenler. Yalama taşlarına gelecek olursak içerdiği mineraller hayvan ihtiyacına göre düzenlenmiştir. Kaya tuzunun tuz içeriğinin yanında yapısında bulunan diğer mineralleri ve miktarları bilemediğimiz için olumlu etkisinden ziyade olumsuz etkisi olması ihtimali vardır fakat yalama taşında bu ihtimal yok. Royal yalama blokları diğerlerine göre sağlam ve uzun ömürlüdür. </p><p> Bu yazdıklarımı reklam sanmayın 3 yıl önce işten ayrıldım fakat memnuniyetimi anlatmak ve bilgisi olmayanları bilgilendirmek için yazdım. Şuan danalarda yalama taşı kulanmıyorum etrafı yalıyolar, yabancı cisimleri yemeye çalışıyoar özellikle kıyafetlermi yemeye çalışıyolar yani belirgin bir mineral ihtiyacı var ilçeye gittğimde alacağım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erenkilic, post: 1059265, member: 60079"] Ben daha önce bayi altında pazarlamasını yaptım ve kendi hayvanlarımda o zamanlardan beri kullanıyorum. Royvimin D Forte 3 yıldır devamlı kullanıyorum. Pahalı ama biraz süt artışı yapar ve kendini amorti eder, hayvanların vitamin+ mineral ihtyaçlarını karşıayarak sağlık ve verimlerine olumlu etki yapar ayrıca içinde maya var bu da rumen mikroflorasını düzenler. Yalama taşlarına gelecek olursak içerdiği mineraller hayvan ihtiyacına göre düzenlenmiştir. Kaya tuzunun tuz içeriğinin yanında yapısında bulunan diğer mineralleri ve miktarları bilemediğimiz için olumlu etkisinden ziyade olumsuz etkisi olması ihtimali vardır fakat yalama taşında bu ihtimal yok. Royal yalama blokları diğerlerine göre sağlam ve uzun ömürlüdür. Bu yazdıklarımı reklam sanmayın 3 yıl önce işten ayrıldım fakat memnuniyetimi anlatmak ve bilgisi olmayanları bilgilendirmek için yazdım. Şuan danalarda yalama taşı kulanmıyorum etrafı yalıyolar, yabancı cisimleri yemeye çalışıyoar özellikle kıyafetlermi yemeye çalışıyolar yani belirgin bir mineral ihtiyacı var ilçeye gittğimde alacağım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Royal ilacin urunlerini kulanan var mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt