RTC Yarın Asker ;)

Ynt: RTC Yarın Asker ;)

ertac sahin link=topic=82672.msg1036818#msg1036818 date=1448007483' Alıntı:
agalar rtc batana kadar cıftcı :D bıde goprosu olsa :(

Hani bi laf varya öldürmez süründürür diye hah çiftçilik öyle RTC 'batırmaz borclandirir borclandirdikca umutlandirir'
Şahsen 4 senedir ağız tadıyla batamadım babam battıydı ben onun borclarinida ödemişim cepte para yok hala batamadım.:D

sagol yusuf abı bıtırdık geldık ;) bı kac gun once eve net baglattım koye . bundan sonra buralardayz ıns :) dıplomalı cıftcı olduk yusuf abı sulu tarıma gecmeye calsıyoruz bakalım sende ne var ne yok

kubı kubı kubı benım koyumun eskı adı BATIK la :D :D :D :D

ertac sahin link=topic=82672.msg1036826#msg1036826 date=1448008772' Alıntı:
sagol yusuf abı bıtırdık geldık ;) bı kac gun once eve net baglattım koye . bundan sonra buralardayz ıns :) dıplomalı cıftcı olduk yusuf abı sulu tarıma gecmeye calsıyoruz bakalım sende ne var ne yok

kubı kubı kubı benım koyumun eskı adı BATIK la :D :D :D :D
BATIKlı ' lı Ertaç.:D

ertac sahin link=topic=82672.msg1036953#msg1036953 date=1448043643' Alıntı:
gordum 750 devır turkay la :D pto işleri sac doker bak haberın olsun

La türkay sağlammış onun şanzımanı 540 normalde. :D
İşte bizim bağcığın azası noksan olunca bayılıyor azcık. :)

Ynt: RTC Askerliği bitirdi. :D

ertac sahin link=topic=82672.msg1042696#msg1042696 date=1449413422' Alıntı:
hosbulduk mehmet alı . hayırdır ıletı sayını yukseltmeye mı calısıyon butun konulara bısey yazmaya calısmıssın ;)
Haftada 1 yıldız alıyor toprağam elini çabuk tut :)

ertaç abi ben seni gecenlerde gördüm elinde poşetlerle köprübasının ordan gidiyodun heralde yıkamacının karsısındaki fiat senindi ertac abi diye seslencektim sonra halinden bezgin bi sekilde ilerliyodun vazgectim :) tekin ordaydım bende :) hayırlı olsun bu arada kuyu işine el atmışsın benim gibi :( memhet özkoçak (yaren elektrik ) onlaramı yaptırıyon ?

ilkertetik link=topic=82672.msg1042784#msg1042784 date=1449427980' Alıntı:
ertaç abi ben seni gecenlerde gördüm elinde poşetlerle köprübasının ordan gidiyodun heralde yıkamacının karsısındaki fiat senindi ertac abi diye seslencektim sonra halinden bezgin bi sekilde ilerliyodun vazgectim :) tekin ordaydım bende :) hayırlı olsun bu arada kuyu işine el atmışsın benim gibi :( memhet özkoçak (yaren elektrik ) onlaramı yaptırıyon ?
valla olabılır ılker gel umranıyeye vakıt bulursan ;) ben sahansuyu ıle anlastım . senın kuyuda hayırlı olsun ;)