Sa

Arkadaşlar bir trafik kazası yaptım . Traktörle mibzer takılı halde karşıdan gelen oto mibzerin tekerine çarptı hatalı benim benim sigorta karşı tarafın masrafını karşılarmı acaba . Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Arkadaşlar bir trafik kazası yaptım . Traktörle mibzer takılı halde karşıdan gelen oto mibzerin tekerine çarptı hatalı benim benim sigorta karşı tarafın masrafını karşılarmı acaba . Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Kazayı traktöre çarpmış gbi fotoğrqflayıp rapor tutun kendi aranızda o zaman sigortanız karşılar karşı tarafı

Gecmiş olsun arkadaşım poliçede kaza başına bi miktar vardır örneğin 10 bin tl ama karşı tarafın masrafı 20 bin 10 bini cebinden karşılasın diye biliyorum 100 100 kusurlu olan sen misin buda önemli sigortacına danışırsan daha yardımcı olur tekrar gecmis olsun