SABA TÜMERİN KAHKAHASININ PATENTİNİ ALAN KAYSERİLİ :))

Ynt: SABA TÜMERİN KAHKAHASININ PATENTİNİ ALAN KAYSERİLİ :))

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bizede dava açmasın bu adam gülüyoruz die :D

kim ne derse desın kayserili insan gercekten ticareti iyi yapıyor benım etrafımda yok denılecek kadar az kayserılı para kazanmayıp batan zuha-*-s zuha-*-s

hahahahaha şakamı labu zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s kadir bey nolur günde bi iki defa gülebilirmiyim diyo saba :D zuha-*-s
para benim değilmi diyo kayserili :D aldım tapusunu kapı zili yapacam diyo yaa ;D bak diyo sabaya arasıra kıkırdadığın oluyo bidaha görmeyim zuha-*-s zuha-*-s

anayurtlu 3105d link=topic=47744.msg460723#msg460723 date=1319576737' Alıntı:
hahahahaha şakamı labu zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s kadir bey nolur günde bi iki defa gülebilirmiyim diyo saba :D zuha-*-s
para benim değilmi diyo kayserili :D aldım tapusunu kapı zili yapacam diyo yaa ;D bak diyo sabaya arasıra kıkırdadığın oluyo bidaha görmeyim zuha-*-s zuha-*-s

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

;D ;D ben patent almaya gelmiştim de tvde bi kadın var gülmesi çok hoşuma gidiyor falan mı dedi acep ;D ;D

para benim değilmi bastım aldım diyor

ne yapacaksın diyor kahkaha benim değilmi arbaya geri vites sesi yaparım diyor zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s