Taşlar bayağı kuvvetliBizde yarı otomatiği var, birkaç senedir kullanılmıyor. Şakalak pullukların malzeme kalitesi düşük bence, 265 krankı kopardı kurtağızların oradan, sonra 4. bacağı kopardı parçası pahalıydı 3lü bıraktık öyle yatıyor şimdi. Hiç tutulmadı zaten, demek ki pek beğenen yok. Taşlarınız kuvvetliyse iyi düşünün derim..
SelamlarIkinci el bi şakalak pulluk var almayı düşünüyoruz 4 lü 12 14 16 ayarlanan makina 50 dekar yerde kullanılmış sıfır sayılır iki senelik fiyat 14 bin tl diyor kullanan var mı onerir misiniz
Selamlar ben 2011 den beri beşli sini kullanıyorum senelik taşlı arazide en az bin dekar yer sürüyor çok sağlam pulluk geçen yıl ünlü de aldım ünlünün üstün olduğu nokta çok güzel deviriyor şakalak o kadar çevirmiyor ama ünlüden sağlam kaliteli bir alet şu anki resmiSelamlar
Yarı otomatikti, taşa takılınca bacak atıyor, geri gidince yerine oturuyor. Yaylısını hiç görmedim ama yine de sizi riske atmak istememTaşlar bayağı kuvvetli
Taşlar bayağı kuvvetliacaba sorun yaşadığınız pulluk da yaylı mı ?
Teşekkürler hocam9Selamlar ben 2011 den beri beşli sini kullanıyorum senelik taşlı arazide en az bin dekar yer sürüyor çok sağlam pulluk geçen yıl ünlü de aldım ünlünün üstün olduğu nokta çok güzel deviriyor şakalak o kadar çevirmiyor ama ünlüden sağlam kaliteli bir alet şu anki resmi