PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Saman Makinası Önerisi Ve Alımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Muhammet koyuncu" data-source="post: 1396131" data-attributes="member: 30551"><p>Aleyküm selam kardeşim bende senin gibi baya bi araştırma yaparak Konya markası özbayatlılar tarımın makinesini aldım Konya makineleri birbirine yakın özellik olarak bende konyalıyım geçen sezon çalıştım hiç bi sıkıntısını görmedim sap yemesi toplaması elek sistemi kayış tertibatı iyi bütün markalar birbirine eşdeğer zaten harmak alacaktım 10 bin tl pahalıydı bende bunu aldım aynı işi görüyor kötü bi mal değil adamlar makinelerinin arkasındalar tavsiye ederim işini görür fazla para verme markaya öyle a markayla 1 saatte b markayla 40 dakikada araba doluyor alakası yok herşey sapın kuvveti ile alakalı bazı yerde sap zayıf oluyor 1 takviye 4. Vitese kadar çıkıyorum bazı yerde sap çok iyi 1 takviye 1vites ile gidiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Muhammet koyuncu, post: 1396131, member: 30551"] Aleyküm selam kardeşim bende senin gibi baya bi araştırma yaparak Konya markası özbayatlılar tarımın makinesini aldım Konya makineleri birbirine yakın özellik olarak bende konyalıyım geçen sezon çalıştım hiç bi sıkıntısını görmedim sap yemesi toplaması elek sistemi kayış tertibatı iyi bütün markalar birbirine eşdeğer zaten harmak alacaktım 10 bin tl pahalıydı bende bunu aldım aynı işi görüyor kötü bi mal değil adamlar makinelerinin arkasındalar tavsiye ederim işini görür fazla para verme markaya öyle a markayla 1 saatte b markayla 40 dakikada araba doluyor alakası yok herşey sapın kuvveti ile alakalı bazı yerde sap zayıf oluyor 1 takviye 4. Vitese kadar çıkıyorum bazı yerde sap çok iyi 1 takviye 1vites ile gidiyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Saman Makinası Önerisi Ve Alımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt