PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
SAMAN, SÜT HAYVANCILIĞI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1268954" data-attributes="member: 25443"><p>Evet ben ilk önce doğal coğrafi göz ile bakarım hayvancılığa</p><p>En güzel arazi en uygun iklim boyle olunca en güzel en uygun hayvancilik olur</p><p>Mesela bence hostein sut inegi sahibinin sulu arazisi yoksa isi zor</p><p>Her bakimdan maliyet yuksek olur imkan yoksa enerji pahali ülkemizde</p><p>Eğer ben yaparımyannis yerde yannis iş dersen para kuvvetine o üreticilik olmuyor tüketicilik oluyor</p><p>Ben şanslıyım bu yönden hem guzel bir ovada arazilerimiz var hem bayirda kiracta</p><p>Ova iyi arazinin faresi tavşanı bile bayır kıraç arazininkine göre daha semiz besili olur</p><p>Insan aklı bilgisi ile doğru yerde doğru uygun hayvanciligi seçerse </p><p>Geriye kaliyor bilgisi tecrubesi ile doğru besleme</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1268954, member: 25443"] Evet ben ilk önce doğal coğrafi göz ile bakarım hayvancılığa En güzel arazi en uygun iklim boyle olunca en güzel en uygun hayvancilik olur Mesela bence hostein sut inegi sahibinin sulu arazisi yoksa isi zor Her bakimdan maliyet yuksek olur imkan yoksa enerji pahali ülkemizde Eğer ben yaparımyannis yerde yannis iş dersen para kuvvetine o üreticilik olmuyor tüketicilik oluyor Ben şanslıyım bu yönden hem guzel bir ovada arazilerimiz var hem bayirda kiracta Ova iyi arazinin faresi tavşanı bile bayır kıraç arazininkine göre daha semiz besili olur Insan aklı bilgisi ile doğru yerde doğru uygun hayvanciligi seçerse Geriye kaliyor bilgisi tecrubesi ile doğru besleme [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
SAMAN, SÜT HAYVANCILIĞI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt