Samanları buğdaya çevirin-Balya yapmakla uğraşmadan

29f2z4n.png

24d58k9.png

27xgiua.png

11vm80i.png

Editlenmiş makina link'i aşağıdadır..

http://www5.zippyshare.com/v/42490407/file.html

Ynt: Samanları buğdaya çevirin-Balya yapmakla uğraşmadan

arkadaşım toprak dokusu çok güzel gözüküyo
acaba hangisi linkini verirsen sevinirim

yamayı moda attım ama market listesinde gözükmüyor yoksa oyunun kurulu oldugu yeremi atıcaz??

Redline link=topic=26700.msg224593#msg224593 date=1256770464' Alıntı:
yamayı moda attım ama market listesinde gözükmüyor yoksa oyunun kurulu oldugu yeremi atıcaz??

Aynısını burayada atman gerekir..

C:\Program Files\Farming-Simulator 2009\data\vehicles\trailers

elturco link=topic=26700.msg224688#msg224688 date=1256836008' Alıntı:
Aynısını burayada atman gerekir..

C:\Program Files\Farming-Simulator 2009\data\vehicles\trailers

ne yaptıysam olmadı trailers klasörünün içine rarlı halini attım gözükmedi rardan cıkarıp dosyaları attım yine çalılştıramadım

Redline link=topic=26700.msg225082#msg225082 date=1257019453' Alıntı:
ne yaptıysam olmadı trailers klasörünün içine rarlı halini attım gözükmedi rardan cıkarıp dosyaları attım yine çalılştıramadım

Arkadaşım mod ve oyun klasörüne attıysan(rardan çıkmış şekilde) çalışması gerekir başka şekli yok ..

dedigin attım ama olmadı ne yapmam gerekiyor gözüküyor calıstırıyorum am traktör gitmiyor yani oldugu gibi kalıyor

VALLA İKİ SAAT UĞRAŞTIM BEN DE DE ARKADAŞIN DEDİĞİ GÖRÜNÜYOR ALINIYOR FAKAT B TUŞUNA BASTIĞIN AN TRAKTÖR YERİNDEN HİÇBİR ŞEKİLDE HAREKET ETMİYOR

Rardan çıkarıp mod klasörüne attıysanız çalısması lazım ben öyle yaptım ve kullanıyorum

DOSTUM YAMAYI KURDUM AMA Bİ TÜRLÜ TOPLAYAMADIM KLAWYEDEKİ BÜTÜN TUŞLARI DENEDİM AMA YOK Bİ ÇARE BULMANI BEKLİORUM + REP

benim markette gözükmüyor oyunun içindeki trailers klasörünede attım ama agene yok :S

acaba haritadan mı kaynaklı bende naaptıysam çalışmadı makineyi alabiliyorum ama devamı yok yalnızca alabiliyorum oyunun orjinal haritası bende acaba ondan mı kaynaklı

Olmadı bendede trailer de ve mods ta var alıyorum yukardaki elezon çalısıyor fakat yerden toplamıyor