Same 350 Saat Genel Değerlendirme

2017 Eylül ayında aldığımız Same Argon 80 artık 350 saatte ve artık objektif olarak konuşabileceğim için ilgilenen arkadaşlara biraz fikir vermek için artı ve eksi yönlerini açıklamak istedim Artı yönleri; Yakıt gerçekten iyi 5-11 pulluk ile 520lt mazot ile 400 dekar yer sürdü ortalama tatla büyüklüğü 5 dekar birçok ilaçlama yol vb ara iş yaptı onları saymadım bile bayılma sorunu çok az çayır sökerken ön havaya kalkıyor ama ses değişmiyor ağırlık merkezi new hollanda göre daha ilerde olduğu için tam bir dört çeker gibi davranıyor kaldırma kapasitesi 3000 kg ek piston olmamasına rağmen örneğin new holland tt4.75 in 2600 kg ek piston ile sıfır duman sorunu ne kadar sıkılırsan sıkıla duman yok sadece bayıldıktan sonra toparlanma esnasında 2-3 sn duman atıyor negatif yönleri sıfır kabin dizaynı arka kollar pulluku dikmiyor deldirmek zorunda kaldık 1. Vites çok hızlı 1800 devirde 9 km ye çıkıyor nadasta biraz hızlı oluyor bizim için 5 takviye ile sürüyorum mecburen[emoji23] fiyat olarak o parayı haketmesi için biraz daha iyi tasarım gerekiyor son olarak iyi bir traktör mü bilmem ama mükemmel bir makine

Moderatör tarafında düzenlendi:
kabini orjinal mi bende zamanında orjinal klimalı kabinli diyerek aldım o zamanın da cahilliğinden sonradan anladım ki sonradan takma kabinmiş sizinde öyle olabilir argon larda orjinal kabin yok diye biliyorum ben en düşük dorado da orjinal kabin başlıyor diye biliyorum

kabini orjinal mi bende zamanında orjinal klimalı kabinli diyerek aldım o zamanın da cahilliğinden sonradan anladım ki sonradan takma kabinmiş sizinde öyle olabilir argon larda orjinal kabin yok diye biliyorum ben en düşük dorado da orjinal kabin başlıyor diye biliyorum

Orjinal ama yarış kabin kliması var aktif olarak kullanıyorum ama klima aparatı kabin üstünde çok üste ağaçlık yerlerde biraz sıkıntılı oluyor çarpacak diye

sonradan koyma oluyor onlar benimkide aynı yani sdf mühendislerinin traktöre tasarladığı değil sonradan atma o yüzden beğenmiyorsunuz denk gelirse Explorer dorado felan orjinal kabinlisine pinin farkı hemen anlarsınız

Cidden yakıt çok iyiymiş bizde ekim 2017 de sıfır td90d aldık şuan 480 saat civarı oldu ama yakıt çok fazla 4lü 14 inc helezon yaylı pullukla nadasda dönüme (1000 m2) 2,5 litre civarı yakıyor