2017 Eylül ayında aldığımız Same Argon 80 artık 350 saatte ve artık objektif olarak konuşabileceğim için ilgilenen arkadaşlara biraz fikir vermek için artı ve eksi yönlerini açıklamak istedim Artı yönleri; Yakıt gerçekten iyi 5-11 pulluk ile 520lt mazot ile 400 dekar yer sürdü ortalama tatla büyüklüğü 5 dekar birçok ilaçlama yol vb ara iş yaptı onları saymadım bile bayılma sorunu çok az çayır sökerken ön havaya kalkıyor ama ses değişmiyor ağırlık merkezi new hollanda göre daha ilerde olduğu için tam bir dört çeker gibi davranıyor kaldırma kapasitesi 3000 kg ek piston olmamasına rağmen örneğin new holland tt4.75 in 2600 kg ek piston ile sıfır duman sorunu ne kadar sıkılırsan sıkıla duman yok sadece bayıldıktan sonra toparlanma esnasında 2-3 sn duman atıyor negatif yönleri sıfır kabin dizaynı arka kollar pulluku dikmiyor deldirmek zorunda kaldık 1. Vites çok hızlı 1800 devirde 9 km ye çıkıyor nadasta biraz hızlı oluyor bizim için 5 takviye ile sürüyorum mecburen[emoji23] fiyat olarak o parayı haketmesi için biraz daha iyi tasarım gerekiyor son olarak iyi bir traktör mü bilmem ama mükemmel bir makine
Moderatör tarafında düzenlendi: