PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
same explorer 70 tek ceker 2001 alayim mi styer in üstüne 10 bin istiyorlar 4500 saat
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1113366" data-attributes="member: 56055"><p>Same explorer 70 Çekiş olarak normal diyebilirim. 70'lik bir motordan ne bekleniyorsa çekiş olarak rahat karşılar. Şanzıman olarak tam hatırlamıyorum ama 20 ileri 20 geri şanzıman varsa çok başarılı ve motora uyumlu bence. Vites geçişleri ve senkromeç yaşına göre çok iyi. </p><p></p><p>Almayı düşündüğünüz motorda 3500 kg hidrolik kaldırma kapasitesi var. Çok fazlasıyla yeter. 1000 kg ilaç makinesi. 1000 kg gübre serpme falan rahat kaldırır. Ön ağırlıklar 40kg x 8 adet olması lazım. Fotolardakinde ön tampon ile ön ağırlık gayet iyi. ön kaldırma sıkıntısı yaşamazsınız Steyre bakarak hiç yaşamazsınız. Damperli römorku dolu halde bile kaldırır. </p><p></p><p>Ben bizdeki Same'nin direksiyonu beğenmedim. Çok sert ve tur zayıf. Siz beğendiyseniz sorun yok. </p><p></p><p>Tam dikkat etmedim ama 2 takım (2 ayrı gidiş ve 2 ayrı dönüş, toplam 4 çıkış) damper çıkışı mevcut fotodaki Samede. Yeterli diyebiliriz.</p><p></p><p>Kuyruk mili ve hararet olarak tereddütünüz olmasın. Kolay hararet yapmaz. Balya makinesi falan rahat taşır.</p><p></p><p>Sizin 8073'ün üstüne 10 bin ile tahmini 27-28 Bin lirayı bulur. Piyasası da o kadar. Sizin bileceğiniz şey tabi Ben alternatifleri sıraladım bir önceki mesajda. </p><p></p><p>Motorun alınabilirliği var yalan söylemeyim. Karar sizin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1113366, member: 56055"] Same explorer 70 Çekiş olarak normal diyebilirim. 70'lik bir motordan ne bekleniyorsa çekiş olarak rahat karşılar. Şanzıman olarak tam hatırlamıyorum ama 20 ileri 20 geri şanzıman varsa çok başarılı ve motora uyumlu bence. Vites geçişleri ve senkromeç yaşına göre çok iyi. Almayı düşündüğünüz motorda 3500 kg hidrolik kaldırma kapasitesi var. Çok fazlasıyla yeter. 1000 kg ilaç makinesi. 1000 kg gübre serpme falan rahat kaldırır. Ön ağırlıklar 40kg x 8 adet olması lazım. Fotolardakinde ön tampon ile ön ağırlık gayet iyi. ön kaldırma sıkıntısı yaşamazsınız Steyre bakarak hiç yaşamazsınız. Damperli römorku dolu halde bile kaldırır. Ben bizdeki Same'nin direksiyonu beğenmedim. Çok sert ve tur zayıf. Siz beğendiyseniz sorun yok. Tam dikkat etmedim ama 2 takım (2 ayrı gidiş ve 2 ayrı dönüş, toplam 4 çıkış) damper çıkışı mevcut fotodaki Samede. Yeterli diyebiliriz. Kuyruk mili ve hararet olarak tereddütünüz olmasın. Kolay hararet yapmaz. Balya makinesi falan rahat taşır. Sizin 8073'ün üstüne 10 bin ile tahmini 27-28 Bin lirayı bulur. Piyasası da o kadar. Sizin bileceğiniz şey tabi Ben alternatifleri sıraladım bir önceki mesajda. Motorun alınabilirliği var yalan söylemeyim. Karar sizin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
same explorer 70 tek ceker 2001 alayim mi styer in üstüne 10 bin istiyorlar 4500 saat
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt