same jondere

Ynt: same jondere

katılıyorum aslan kardesime jd le same kıyaslamak bile ayıp çekiş arka arkaya baglıyarak belli olmaz yükte tarlada beli olur

yok hafife almıyorum ama abi cidi bi j.deerele kıyaslanamaz bence am nh fal onlarda üstündür bence saygılar..

yanlız adam link=topic=36754.msg312444#msg312444 date=1291634060' Alıntı:
anlayamadım same jd ile kıyaslanamazmı dedin ?
[/quo

Ben yanlız adama katılıyorm samenin tiger serisini kullanıyorm jdye binmedim sende sameye binmediysen bosuna tartısmayalım bence bi dene arkdasım :)))) oap*-s Jonderede güzel olabilir ama video olmadan bişey idda edemeyiz.

grad link=topic=36754.msg313439#msg313439 date=1291918142' Alıntı:
yanlız adam link=topic=36754.msg312444#msg312444 date=1291634060' Alıntı:
anlayamadım same jd ile kıyaslanamazmı dedin ?
[/quo

Ben yanlız adama katılıyorm samenin tiger serisini kullanıyorm jdye binmedim sende sameye binmediysen bosuna tartısmayalım bence bi dene arkdasım :)))) oap*-s Jonderede güzel olabilir ama video olmadan bişey idda edemeyiz.

Beyler tartısma konusu yaratmayalım sameye binmeyen bilmes jdye bilmeyen bilmes o yüzdn tartısmaya gerek yok ben yanlız adama katılıyorm kıyaslanamaz diye bişey yok yük atmadını görmedikden sonra tarla kosmadan sonra o yüzden tartısmaya gerek yok Saygılar... anlş-*s anlş-*s anlş-*s