Same Kurt Ağzı Yan Kol

Arkadaşlar Same 75 Tigerin yan kol uçlarını kurt ağzı yapabilir miyiz? Olursa fiyatı ne olur? Bilgisi olan var mı?

Ynt: Same Kurt Ağzı Yan Kol

Ben bizim deutz (agrolux 70) e yaptırdım. Kurt ağzının tanesi 150 TL civarı. 300 TL artı kaynak parasına halloldu. 3 senedir de kullanıyoruz çok güzel icat. Sıfır problem.

Tek sıkıntı bazı makinaların takacak yerleri dar oluyo kurt ağzı sığmıyor oraların genişletilmesi gerekiyor biz 3 makinanınkini genişlettik..

bugraa link=topic=86708.msg1039538#msg1039538 date=1448705554' Alıntı:
Ben bizim deutz (agrolux 70) e yaptırdım. Kurt ağzının tanesi 150 TL civarı. 300 TL artı kaynak parasına halloldu. 3 senedir de kullanıyoruz çok güzel icat. Sıfır problem.

Tek sıkıntı bazı makinaların takacak yerleri dar oluyo kurt ağzı sığmıyor oraların genişletilmesi gerekiyor biz 3 makinanınkini genişlettik..
Mesela hangi makinalara sığmıyor.

Gübre serpme makinasına, sıkmalı pancar kepçesine, tesviye küreğine sığmamıştı onları genişlettik.
Bazı kazayaklarına da sığmıyor..

eski bir konunun içinde takmatik olarak geçmişti. hiç bir değişim yapmadan sabit kola ilave olarak vardı.