PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Sancak Arpa Çeşidinden Güncel Görüntüler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1278510" data-attributes="member: 54456"><p>Cenap bu ilaçların karışımında attıktan sonra yapraklarda sararma yada gelişimi durdurma yönünden bir sorun oluyormu.Ben bu sene bir iki parça tarlada yabani yulaftan bıktım.Dar yaprak olrak balan super kullandım ama,dozajıda biraz az attım gerçi yulafları öldürmedi.İlaca direnç var galiba.İlaç değiştireceM.karışımda bir sıkıntı olurmu.Birde bu karışımda yaprak gübresi kullanmıyosun demi.Gerçi bende bu saatten sonra yaprak gübresi kulannam herbisit karışımında bir faydası yok gibi..Birde cutteng dozaj çok az kullanmışssın en aşşa 60 gr iş yapar diyoarlar...Bu ilaç mustang müdaili bir ilaç galiba?Öyleyse axial ile karışımı öenermiyor axial üreticileri...</p><p></p><p>Msutang etken madde:</p><p></p><p>Ürün Grubu</p><p></p><p>Formulasyon</p><p></p><p>Etken Madde</p><p></p><p></p><p>Amlabaj Çeşitleri: Herbisit</p><p></p><p>: SE (Suspo emülsiyon)</p><p></p><p>: Litrede 452.42 g 2,4-D EHE</p><p>+ 6.25 g Florasulam</p><p></p><p>: 1.0 - 5.0 Lt</p><p></p><p>cutteng:</p><p></p><p>SC (Süspansiyon Konsantre) </p><p>6,25+452,42 g/L Florasulam+2,4 D Ethylhexylester içerir.</p><p></p><p>Axial karışımda ise hormon içerikli herbistlerle karışıtırılmaması gerekir düyor.Bu cutteng horrmon içerikli olmuyormu?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1278510, member: 54456"] Cenap bu ilaçların karışımında attıktan sonra yapraklarda sararma yada gelişimi durdurma yönünden bir sorun oluyormu.Ben bu sene bir iki parça tarlada yabani yulaftan bıktım.Dar yaprak olrak balan super kullandım ama,dozajıda biraz az attım gerçi yulafları öldürmedi.İlaca direnç var galiba.İlaç değiştireceM.karışımda bir sıkıntı olurmu.Birde bu karışımda yaprak gübresi kullanmıyosun demi.Gerçi bende bu saatten sonra yaprak gübresi kulannam herbisit karışımında bir faydası yok gibi..Birde cutteng dozaj çok az kullanmışssın en aşşa 60 gr iş yapar diyoarlar...Bu ilaç mustang müdaili bir ilaç galiba?Öyleyse axial ile karışımı öenermiyor axial üreticileri... Msutang etken madde: Ürün Grubu Formulasyon Etken Madde Amlabaj Çeşitleri: Herbisit : SE (Suspo emülsiyon) : Litrede 452.42 g 2,4-D EHE + 6.25 g Florasulam : 1.0 - 5.0 Lt cutteng: SC (Süspansiyon Konsantre) 6,25+452,42 g/L Florasulam+2,4 D Ethylhexylester içerir. Axial karışımda ise hormon içerikli herbistlerle karışıtırılmaması gerekir düyor.Bu cutteng horrmon içerikli olmuyormu? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Sancak Arpa Çeşidinden Güncel Görüntüler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt