sanırım , kramayer dişli sistemini anlatıyor . dönme hareketini düze çeviriyor..

Ynt: sanırım , kramayer dişli sistemini anlatıyor . dönme hareketini düze çeviriyor..

Valla Abi beni aşıyor... :SSen şimdi ÖSS ye gir bi şansını dene mi demek istiyon.. :D

Ynt: sanırım , kramayer dişli sistemini anlatıyor . dönme hareketini düze çeviriyor..

nailyetek link=topic=25378.msg208356#msg208356 date=1251321220' Alıntı:
Valla Abi beni aşıyor... :SSen şimdi ÖSS ye gir bi şansını dene mi demek istiyon.. :D
öyle bir şey asla demem muhtar ne yapacağını bilir...beko kazıcılar , greyder bıçak sofrası vs ... bu şekilde hareket ediyor diye düşünüyorum ...sistem dönel hareketi , doğrusal harekete çevirmek ... bunun tam terside olur...hareketi veren düz dişli ise doğrusal hareket , dönel harekete döner...

arkadaş dogru soyluyor tamamen dişli sitemı ıle ılgılı mevzular bunlar bence sıstemı sokup ıncelemek lazım