PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
santrafuj (santrafiş) önerisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sinoplu" data-source="post: 1046178" data-attributes="member: 10112"><p>bende kocamaz 80 R2 modeli var 2 kademeli geçen sene aldım giriş 4lük çıkış 3lükken 2.5 borum var diye çıkışını küçültüp 2buçukluk yapmıştım.. 70 boruyla biraz rampa, salma sulama yaptım geçen sene motorda sık sık hareret yaptı mazotta fazla yaktırdı gibi geldi bana. borular küçük geldi sanırım..traktör john deere 2030 bu arada...bu sene aynı sorunu yaşamayım diye çıkışı 4lük(110luk)ğa çevirmek için deveboynu 4lük sipariş verdim birkaçgüne gelcek 10 tanede 110luk boru sonrasında redüksiyon düşürücü ile 75liğe(2buçuk)luğa düşcem hareret yapmaması için motor...iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum..2tanede skipper tabanca aldım tanesi ayaklarıyla dahil 750 tl verdim.pahalı gibi sanki internette bugün denk geldim ayaksız 600 tl yazıyordu..5 tabancayla sulama yapcam bu sene bakalım memnun kalcakmıyım..boruları patlatmasak iyidir,geçen sene su borulara sığmadığı için hareret yaptırdı diye düşünüyorum</p><p></p><p>sizin düşünceleriniz nedir tavsiyelere açığım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sinoplu, post: 1046178, member: 10112"] bende kocamaz 80 R2 modeli var 2 kademeli geçen sene aldım giriş 4lük çıkış 3lükken 2.5 borum var diye çıkışını küçültüp 2buçukluk yapmıştım.. 70 boruyla biraz rampa, salma sulama yaptım geçen sene motorda sık sık hareret yaptı mazotta fazla yaktırdı gibi geldi bana. borular küçük geldi sanırım..traktör john deere 2030 bu arada...bu sene aynı sorunu yaşamayım diye çıkışı 4lük(110luk)ğa çevirmek için deveboynu 4lük sipariş verdim birkaçgüne gelcek 10 tanede 110luk boru sonrasında redüksiyon düşürücü ile 75liğe(2buçuk)luğa düşcem hareret yapmaması için motor...iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum..2tanede skipper tabanca aldım tanesi ayaklarıyla dahil 750 tl verdim.pahalı gibi sanki internette bugün denk geldim ayaksız 600 tl yazıyordu..5 tabancayla sulama yapcam bu sene bakalım memnun kalcakmıyım..boruları patlatmasak iyidir,geçen sene su borulara sığmadığı için hareret yaptırdı diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir tavsiyelere açığım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
santrafuj (santrafiş) önerisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt