PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Santrifüj sulama için yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="futuuu" data-source="post: 852132" data-attributes="member: 54852"><p><strong>Ynt: Santrifüj sulama için yardım</strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Kuyuları sıkı tutmaya başladılarsa bu büyük sıkıntı.. Yahu anlamıyorum, hadi sulak olmayan yerlerde sıkı tutuyorsunuz büyük tarlalrı yeraltı sularını bitirmesinler diye. Bizim sulak mekanda neyin kontrolü bu? En büyük tarla 10 dk bunun nesine ne kadar su harcayacak insanlar... Ruhsat için parası neyse onu da vermeye razıyım ama ruhsat vermiyor adamlar bir türlü.. Ben bu kuyu işlerinden pek anlamam ama çok derin olmayan ve ince boru çaplı bir kuyuya da mı izin vermezler?? Anlattığım gibi su kaynağından faydalanmak sıkıntı. Zaten motordu hortumdu falandı derken 1000 tl masraf var ve anlattığım sebeplerden randıman ihtimali düşük. Tanker olayı güzel ama onun da iki sorunu var. İlki, benim tarlanın hemen yanına inen bir yol yok, en yakın yol 150-200 m mesafe ve koca yüklü tankeri gevşek toprakta ilerletmek sıkıntı. İkincisi tankeri bana satan adam 'ben buna bir kilit sistemi yaparım ve senden başka kimse açamaz' derse o zaman rahatlıkla düşünürüm. Ama Öyle bir sistem olduğunu da sanmıyorum. Ben önümüzdeki iki sene içinde bir 3-4 dk yer daha alıp ufak tefek, yapabilirsem ticari sebze (patates) yetiştirmek istiyorum. Traktörü köyün merkezinde birilerine bırakacağım mesafe 5 km falan. </strong></span> Yıldan yıla çevreden başka tarlalar almayı ve bu tarlaları da ilk tarlamdan çektiğim suyu taşıyarak sulamayı düşünüyordum. Kısaca planlarım böyle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="futuuu, post: 852132, member: 54852"] [b]Ynt: Santrifüj sulama için yardım[/b] [font=comic sans ms][/font][font=comic sans ms][b]Kuyuları sıkı tutmaya başladılarsa bu büyük sıkıntı.. Yahu anlamıyorum, hadi sulak olmayan yerlerde sıkı tutuyorsunuz büyük tarlalrı yeraltı sularını bitirmesinler diye. Bizim sulak mekanda neyin kontrolü bu? En büyük tarla 10 dk bunun nesine ne kadar su harcayacak insanlar... Ruhsat için parası neyse onu da vermeye razıyım ama ruhsat vermiyor adamlar bir türlü.. Ben bu kuyu işlerinden pek anlamam ama çok derin olmayan ve ince boru çaplı bir kuyuya da mı izin vermezler?? Anlattığım gibi su kaynağından faydalanmak sıkıntı. Zaten motordu hortumdu falandı derken 1000 tl masraf var ve anlattığım sebeplerden randıman ihtimali düşük. Tanker olayı güzel ama onun da iki sorunu var. İlki, benim tarlanın hemen yanına inen bir yol yok, en yakın yol 150-200 m mesafe ve koca yüklü tankeri gevşek toprakta ilerletmek sıkıntı. İkincisi tankeri bana satan adam 'ben buna bir kilit sistemi yaparım ve senden başka kimse açamaz' derse o zaman rahatlıkla düşünürüm. Ama Öyle bir sistem olduğunu da sanmıyorum. Ben önümüzdeki iki sene içinde bir 3-4 dk yer daha alıp ufak tefek, yapabilirsem ticari sebze (patates) yetiştirmek istiyorum. Traktörü köyün merkezinde birilerine bırakacağım mesafe 5 km falan. [/b][/font] Yıldan yıla çevreden başka tarlalar almayı ve bu tarlaları da ilk tarlamdan çektiğim suyu taşıyarak sulamayı düşünüyordum. Kısaca planlarım böyle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Santrifüj sulama için yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt