Satılık Traktor arıyoruz.Adet önemli değil.

Yurtdışından 1975 - 1982 model arası Romanya malı fakat Türkiye ' de kullanılmış traktor talebi var.Adet önemli değil.
Peşin parayla alınır.

Ynt: Satılık Traktor arıyoruz.Adet önemli değil.

musterım bu cuma gunu gelecek... hazırda var mı? traktor
1975 1985 arası unıversal 650 lazım enaz 8 adet

ikinci el traktör ilanlarında da görüyorum bazen çok sayıda universal 650 arayanları.ne hikmet var bu 650 de bilemedim.

abicim dedimya ihracata gidecek..sayı onemlı degıl.8 10 20 50 ne olursa alınacak..

bunların hepsi cenaze kim alır bu hurdaları. 20 yaş üstü traktöre devlet teşviği çıktıda ben mi duymadım..! :S

aciliyeti var sanırım zaman olsa trakyadan cok sayıda toplardık

Son 5 senedir bu traktörlere ilgi arttı.Nedendir bilmem.Toplu şekilde satıldılar.Yok oldular....

konyada koylerekadar ınıp unuvarsallar toplandı ama baya oldu sozde mısıra gıdecekmıs nereye gıddıgının bence onemı yok ıyıde aldılar hala hurdalıkda mısırlının burosu varmıs enson dayı sattı parayı alana kadar akla karayı sectı dıkkatlı olup peşin verin gerisi onemlı degil

musterılerımden bırının pasaportu hazır degılmıs.haftaya carsamba gunune kalmıs gelıslerı...
nasıp kısmet bulabılen arkadas olursa soylerız gosterırız...

Arkadaslar musterılerımız dun ıtıbarıyle geldıler.hazır elınde romen malı 650 unıversal olan varsa enaz 8 adet...

irtibat Halit Bey, 0532 257 38 72

P

per4mance

Bu konu Hala Açıkmı :) 2009 da bizim oralarda Alayını Topladılar 2 tanede bizde var Vermedik Bunlarda birşey var ama ne kimse bilmiyor
sadece orjinal boya olacak diyorlarda oda işin kılıfı gibi bişey heralde :S uyy-*s

Var Bizde Bi Tane Ne Kadar Vercen 1976 Model

arkadaşlar birzamanlar buralardan da eski lambalar toplanmıştı çok para veriyolardı ne oldugunu anlamamıştık ınanırmısınız 38 40 milyara kadar aldılar sonra duydukki içinde bir parça varmış 100 milyar edrmiş o parçanın neeresi oldugunu ögrenemedik ama satmayanlar 90 abile verdi haberiniz olsun onda bir iş var dikkat edin