PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
SATLIK ZETOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="agusta80" data-source="post: 1082353" data-attributes="member: 3405"><p>Selamlar arkadaşlar bir zetor kullanıcısı olarak biraz geç farkettim konuyu ama bütün mesajlarıda okudum tatlı tartışmalarında olsa güzel eğlenceli atışmaşarda olmuş... </p><p> Bu bağlamda benim ekleyeceğim pek fazla birşey yok umut özkan sayesinde bir 6441 zetorum oldu yine pazarlığını bitirdiğim ikinci 10641 i alacağım inşallah zetoru görüp kullanmadan nasıl bir makina olduğunu anlamak yorum yapmak biraz yanlış olur .</p><p> Benim size teklifim istanbul beykozda yaşıyorum 62 hp zetorum var 4 12 alplerim 10 tonluk palazoğlu romorkum 240 hisarlar rotavatörüm var bunları her toprak da her mevsim de hiç zorlanmadan az bir yakıtla çekiyor yol yemek masraflarınız bana ait istediğiniz kadarda zorlayabilirsiniz eğer 62 değil 80 hp kadar herhanbir motordan üstün gelmezse buraya allah rızası için yazın alıp almamakda insanlar öyle karar wersinler..</p><p> Umut özkana sebep olduğu için tekrar teşekkür ediyorum onun söylediği her sözün altına imzamı atarım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agusta80, post: 1082353, member: 3405"] Selamlar arkadaşlar bir zetor kullanıcısı olarak biraz geç farkettim konuyu ama bütün mesajlarıda okudum tatlı tartışmalarında olsa güzel eğlenceli atışmaşarda olmuş... Bu bağlamda benim ekleyeceğim pek fazla birşey yok umut özkan sayesinde bir 6441 zetorum oldu yine pazarlığını bitirdiğim ikinci 10641 i alacağım inşallah zetoru görüp kullanmadan nasıl bir makina olduğunu anlamak yorum yapmak biraz yanlış olur . Benim size teklifim istanbul beykozda yaşıyorum 62 hp zetorum var 4 12 alplerim 10 tonluk palazoğlu romorkum 240 hisarlar rotavatörüm var bunları her toprak da her mevsim de hiç zorlanmadan az bir yakıtla çekiyor yol yemek masraflarınız bana ait istediğiniz kadarda zorlayabilirsiniz eğer 62 değil 80 hp kadar herhanbir motordan üstün gelmezse buraya allah rızası için yazın alıp almamakda insanlar öyle karar wersinler.. Umut özkana sebep olduğu için tekrar teşekkür ediyorum onun söylediği her sözün altına imzamı atarım.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
SATLIK ZETOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt