PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
SATLIK ZETOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmetshn" data-source="post: 1082527" data-attributes="member: 75722"><p>Öncelikle hayirli olsun yeni traktörün </p><p></p><p>Okadar iddaliysan sayin agusto80 bizler icin kucuk bi deneme yapamazmısin ?</p><p>Mesela bugun yarin tak pullugu abi bi video cek </p><p>Sonra bi arkadasin komşunun traktörede tak ikisinede kendi,motoru bilen şöförler gecsin deneyin 4 lu 12 yi bakalim aradaki farka ciddiyim ?</p><p></p><p>Bizlerin kızdıgı şey zetor degil yanlis anlamayin bizleri bence ha başak ha jon dere ha zetor yada massey bizler açisindan fark eden bisey yok. </p><p>nakadarr marka okadar rekabet okadar kalite </p><p> Markalar cogaldikca kalite artar fiyat azalir biz bundan memnunuz </p><p></p><p>AMA</p><p></p><p>Kızdigimiz nokta şu yok efendim 55 cm pulluğu 9 km hizla suruyorum yok 65 lik 100 beygir gucunde</p><p>Düz duvara tırmaniyom uçuyom kaçiyom vs vs vs gibi yorumlar </p><p> tamam saglamdır iyidir hoştur ama oda sonucta kul yapisi milletede gına geldi artik</p><p> </p><p>Ha tamam motorun videosu vardir helal olsun derim kendi traktorumle kiyaslarim icab ederse satip zetor alirim ama ortada fol yok yumurta yok bolca övgü mesajlari var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmetshn, post: 1082527, member: 75722"] Öncelikle hayirli olsun yeni traktörün Okadar iddaliysan sayin agusto80 bizler icin kucuk bi deneme yapamazmısin ? Mesela bugun yarin tak pullugu abi bi video cek Sonra bi arkadasin komşunun traktörede tak ikisinede kendi,motoru bilen şöförler gecsin deneyin 4 lu 12 yi bakalim aradaki farka ciddiyim ? Bizlerin kızdıgı şey zetor degil yanlis anlamayin bizleri bence ha başak ha jon dere ha zetor yada massey bizler açisindan fark eden bisey yok. nakadarr marka okadar rekabet okadar kalite Markalar cogaldikca kalite artar fiyat azalir biz bundan memnunuz AMA Kızdigimiz nokta şu yok efendim 55 cm pulluğu 9 km hizla suruyorum yok 65 lik 100 beygir gucunde Düz duvara tırmaniyom uçuyom kaçiyom vs vs vs gibi yorumlar tamam saglamdır iyidir hoştur ama oda sonucta kul yapisi milletede gına geldi artik Ha tamam motorun videosu vardir helal olsun derim kendi traktorumle kiyaslarim icab ederse satip zetor alirim ama ortada fol yok yumurta yok bolca övgü mesajlari var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
SATLIK ZETOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt