PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
SATLIK ZETOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 1082611" data-attributes="member: 46698"><p>Asberk.. o 5211 in aynisi forumda ali öz de var o bilir..</p><p></p><p>Lakin cok memnun.. yine kizcaksiniz ama kendinden buyuk motorlarla rahat gidiyo diyo.. yine de sor..</p><p></p><p>Yine corum da benden catlak bi zetor cu var onda da ayni var.. 4-14 takmis videosu var.. inanmadim atti videoyu.. burda da paylastim zetor kismina bak.. efsane 5211 diye attim..</p><p></p><p>---</p><p></p><p>Satilik olan 5211 e gelince</p><p></p><p>90 larda cikmis.. biniciden temiz bulmak cok zor yani..</p><p>10 ileri 2 geri</p><p>3 silindir</p><p>Motor-sanziman zetor.. hatta komple zetor</p><p>Kompresor-hava olacak</p><p></p><p>Kalip-dizayn 52'lik motorlardan buyuk..</p><p></p><p>Oyle bi motor iste..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 1082611, member: 46698"] Asberk.. o 5211 in aynisi forumda ali öz de var o bilir.. Lakin cok memnun.. yine kizcaksiniz ama kendinden buyuk motorlarla rahat gidiyo diyo.. yine de sor.. Yine corum da benden catlak bi zetor cu var onda da ayni var.. 4-14 takmis videosu var.. inanmadim atti videoyu.. burda da paylastim zetor kismina bak.. efsane 5211 diye attim.. --- Satilik olan 5211 e gelince 90 larda cikmis.. biniciden temiz bulmak cok zor yani.. 10 ileri 2 geri 3 silindir Motor-sanziman zetor.. hatta komple zetor Kompresor-hava olacak Kalip-dizayn 52'lik motorlardan buyuk.. Oyle bi motor iste.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
SATLIK ZETOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt