PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Şeker Pancarı Ekimi Eski Tip Mibzerlemi,Yoksa Pinomatik (Havalı) Makina ilemi Ekilse
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Turker.Durmus" data-source="post: 1331006" data-attributes="member: 74022"><p>Ekeceğin Tohum Kaplamalıysa Fazla olur. Çünki Tohum Disklerinin ikikenar kısmında olan tırtıklar tohumun kaplamasına zarar verebiliyor.</p><p>Şöyleki Aslında o tırtıklar kaplamasız tohumun içinde olan tozu atmak için yapılmış zamanında. Öyle bir sakıncası oluyor. Bir Ünite Tohumu Makinanın iki ünitesine paylaştırıp Ekin. Ekimi Tek Tek Yapar. Yanlış değilsem 16 Cm e ekim yapan Disklerde 41 delik var.</p><p>Makinanın üzerinde gelen orjinal disklerdeyse 91 delik. o 8 Cm atıyor biliyorum. Ama biz onları söktük Yeni 16 Cm ekim yapan Disklerden Aldık.. Geçen yıl ben bu makinayla 1300 dekar Pancar ekimi yaptım. Çapasız Pancar Yetiştiriyoruz. Herkes Memnun. Bir Kişi Tohumun bazı yerlerde çift düştüğünü söyledi. Araştırdık Ekim esnasında Tohum gösterini tıka basa doldurmuşlar o yüzden böyle bir sıkıntı meydana gelmiş. Çözümüysw kolay.</p><p>Makinenin Üniteye Fazla tohum koymamak..</p><p>Bereketli Yıllar Dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turker.Durmus, post: 1331006, member: 74022"] Ekeceğin Tohum Kaplamalıysa Fazla olur. Çünki Tohum Disklerinin ikikenar kısmında olan tırtıklar tohumun kaplamasına zarar verebiliyor. Şöyleki Aslında o tırtıklar kaplamasız tohumun içinde olan tozu atmak için yapılmış zamanında. Öyle bir sakıncası oluyor. Bir Ünite Tohumu Makinanın iki ünitesine paylaştırıp Ekin. Ekimi Tek Tek Yapar. Yanlış değilsem 16 Cm e ekim yapan Disklerde 41 delik var. Makinanın üzerinde gelen orjinal disklerdeyse 91 delik. o 8 Cm atıyor biliyorum. Ama biz onları söktük Yeni 16 Cm ekim yapan Disklerden Aldık.. Geçen yıl ben bu makinayla 1300 dekar Pancar ekimi yaptım. Çapasız Pancar Yetiştiriyoruz. Herkes Memnun. Bir Kişi Tohumun bazı yerlerde çift düştüğünü söyledi. Araştırdık Ekim esnasında Tohum gösterini tıka basa doldurmuşlar o yüzden böyle bir sıkıntı meydana gelmiş. Çözümüysw kolay. Makinenin Üniteye Fazla tohum koymamak.. Bereketli Yıllar Dilerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Şeker Pancarı Ekimi Eski Tip Mibzerlemi,Yoksa Pinomatik (Havalı) Makina ilemi Ekilse
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt