PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
selamün aleyküm traktör bilgisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1047752" data-attributes="member: 56055"><p>Merhaba Orhan hocam, henüz tercih yapamadınız anladığım kadarıyla. Gerçi liste baya kabarık basettğiniz modelleri geçtim markalar hakkında bir konu açsanız sayfalarca yorum olur. Bahsettiğiniz seçeneklerden bazı markaların farklı modellerinden deneme şansım oldu. İnanın bana hepsi iyi makinalar, fazla kafa yormaya gerek yok. %100 mükemmel bir traktör yok birinde iyi olan bir özellik diğerinde can sıkıcı olabiliyor. Yapmaya çalıştığınız tercih deyim yerindeyse 'Armudun saplısı, üzümün çöplüsü' Bence kafanıza yatan, bakım durumu güzel, bir de çalıştığınız ustanızın (-traktör kullanıcısı olduğunuz için sürekli gittiğiniz bir usta vardır-) dilinden anlayacağı bir alet seçmeniz. </p><p>Şimdiden hayırlısı olsun..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1047752, member: 56055"] Merhaba Orhan hocam, henüz tercih yapamadınız anladığım kadarıyla. Gerçi liste baya kabarık basettğiniz modelleri geçtim markalar hakkında bir konu açsanız sayfalarca yorum olur. Bahsettiğiniz seçeneklerden bazı markaların farklı modellerinden deneme şansım oldu. İnanın bana hepsi iyi makinalar, fazla kafa yormaya gerek yok. %100 mükemmel bir traktör yok birinde iyi olan bir özellik diğerinde can sıkıcı olabiliyor. Yapmaya çalıştığınız tercih deyim yerindeyse 'Armudun saplısı, üzümün çöplüsü' Bence kafanıza yatan, bakım durumu güzel, bir de çalıştığınız ustanızın (-traktör kullanıcısı olduğunuz için sürekli gittiğiniz bir usta vardır-) dilinden anlayacağı bir alet seçmeniz. Şimdiden hayırlısı olsun.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
selamün aleyküm traktör bilgisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt