PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sen olsan Hangisini Alırsın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="efehakan" data-source="post: 1074216" data-attributes="member: 75515"><p><strong>bende banka kredisine girmeden almayı düşünüyorum Allah herkezin gönlüne göre nasip eder inşallah</strong></p><p><strong>bende bi tane 75 MODEL MF 188 BİTANEDE 99 MODEL MF 285S var </strong></p><p><strong>traktör alcaz die 285i 39bine yazın satmıştık şuan 188 var elimizde</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Euro aldı başını gidiyor keşke yazın alsaymışımdı traktörsüz kaldık iyimi</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Euro 3,35 iken son teklif 155 bin nakit fiyatı almıştım</strong></p><p><strong>şuan euro 3.78 bu hesaba göre 170 tl ye falan geliyor</strong></p><p><strong>şuanki güncel piyasası nedir bilmiyorum tabi </strong></p><p><strong>Bu kur böyle devam edecek degil sanırım yoksa büyük kriz çıkar gibi ülkede</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="efehakan, post: 1074216, member: 75515"] [B]bende banka kredisine girmeden almayı düşünüyorum Allah herkezin gönlüne göre nasip eder inşallah bende bi tane 75 MODEL MF 188 BİTANEDE 99 MODEL MF 285S var traktör alcaz die 285i 39bine yazın satmıştık şuan 188 var elimizde Euro aldı başını gidiyor keşke yazın alsaymışımdı traktörsüz kaldık iyimi Euro 3,35 iken son teklif 155 bin nakit fiyatı almıştım şuan euro 3.78 bu hesaba göre 170 tl ye falan geliyor şuanki güncel piyasası nedir bilmiyorum tabi Bu kur böyle devam edecek degil sanırım yoksa büyük kriz çıkar gibi ülkede[/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sen olsan Hangisini Alırsın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt