PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Sencer Solakoğlu da Daha Fazla Dayanamadı | Tarımsal Sulamada Kullanılan Elektriğe %100 Zam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pyrzmc" data-source="post: 1418728" data-attributes="member: 77792"><p>Sencer solakoglu eşref şeker gibi kişiler bu işleri tam layikiyle profosyonelce yapmaya çalışan kişiler harcadıkları para bizim bir kaçımızın birlesipte ortaya koyabileceğimiz belki de koyamayacagımz rakamlar bunca yatırıma rağmen herşeyi hesap edip maksimum kazanç peşinde olanlar isyan etmesi çok normaldir üslup olarak da şahsını ilgilendirir eleştirmek olarak önce olanları zamları sonra üslubu eleştirmek daha doğru olur olaya şöyle bakarsak benim 100 dekar yerim var 3 hayvanım var ben Renault torosa biniyorum bir başkasının 1000 dekar yeri var Volkswagen Amarok a biniyor benim yağ bakimim torosta 300 lira adamın Amarok ta 5000 lira şimdi ikimizde mağduruz zamlar olmasa ben Toros için 100 lira adam amarok için 2000 lira verecek çok basit açıdan ikimizde zarardayiz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pyrzmc, post: 1418728, member: 77792"] Sencer solakoglu eşref şeker gibi kişiler bu işleri tam layikiyle profosyonelce yapmaya çalışan kişiler harcadıkları para bizim bir kaçımızın birlesipte ortaya koyabileceğimiz belki de koyamayacagımz rakamlar bunca yatırıma rağmen herşeyi hesap edip maksimum kazanç peşinde olanlar isyan etmesi çok normaldir üslup olarak da şahsını ilgilendirir eleştirmek olarak önce olanları zamları sonra üslubu eleştirmek daha doğru olur olaya şöyle bakarsak benim 100 dekar yerim var 3 hayvanım var ben Renault torosa biniyorum bir başkasının 1000 dekar yeri var Volkswagen Amarok a biniyor benim yağ bakimim torosta 300 lira adamın Amarok ta 5000 lira şimdi ikimizde mağduruz zamlar olmasa ben Toros için 100 lira adam amarok için 2000 lira verecek çok basit açıdan ikimizde zarardayiz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Sencer Solakoğlu da Daha Fazla Dayanamadı | Tarımsal Sulamada Kullanılan Elektriğe %100 Zam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt