PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
servet 80- herk denemeleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 234380" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: servet 80- herk denemeleri</strong></p><p></p><p>arkadaşlar en uzun erkuntu kullanan benim.4 tane erkunt kullandım.80 lik.2006 nisan ayın dan beri. evet bayılma var. yolda da tarlada da. ama sorun teşkil ettiği bayılma yaptığı iş göz önüne alınınca birbirini tamamlıyor.aslında bayılma var. pompa ile bir ilgisi yok.ani bayılmalar var erkuntta.bunu fabrika hiç çözmedi çözemedi.ne servis ne başkası bunu çözer.3 silindire baglayanlar var ama ben buna inanmıyorum. onlarca yüzlerce binlerce kez bu konu sikayet ve öneri olarak fabrika bayi servis üçlüsüne anlatıldı yazıldı söylendi ama çözülmedi.hala erkuntum var ve kullanıyorum. severek ve memnun bir şekilde de kullanıyorum. zaten bayılma çözülmüş olsa.100 hb gücünde hiç bir traktör önünde gidemez .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 234380, member: 988"] [b]Ynt: servet 80- herk denemeleri[/b] arkadaşlar en uzun erkuntu kullanan benim.4 tane erkunt kullandım.80 lik.2006 nisan ayın dan beri. evet bayılma var. yolda da tarlada da. ama sorun teşkil ettiği bayılma yaptığı iş göz önüne alınınca birbirini tamamlıyor.aslında bayılma var. pompa ile bir ilgisi yok.ani bayılmalar var erkuntta.bunu fabrika hiç çözmedi çözemedi.ne servis ne başkası bunu çözer.3 silindire baglayanlar var ama ben buna inanmıyorum. onlarca yüzlerce binlerce kez bu konu sikayet ve öneri olarak fabrika bayi servis üçlüsüne anlatıldı yazıldı söylendi ama çözülmedi.hala erkuntum var ve kullanıyorum. severek ve memnun bir şekilde de kullanıyorum. zaten bayılma çözülmüş olsa.100 hb gücünde hiç bir traktör önünde gidemez . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
servet 80- herk denemeleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt