Acisiyla tatlisiyla bu sezonuda kapattik.

Videoda gozukeni merak ettim ?
Videoda gozukeni derken ? UstamVideoda gozukeni merak ettim ?
Bilara koyundenim kardesimMotor ile makina tanıdık gibi geldi bir arkadaşınkine benzettim nerelisiniz acaba
Sağınızdaki ekranları kasteddimVideoda gozukeni derken ? Ustam
Alttaki sayac ustteki geri gorus kamerasinin ekraniSağınızdaki ekranları kasteddim
Güzel sistem olmuşAlttaki sayac ustteki geri gorus kamerasinin ekrani
Kolay gelsin kardeşim Allah bereketini arttırsınBilara koyundenim kardesim![]()
Buyuk menderes dibimizden aktigi icin salma sulama yapiliyor bu bolgede nisan ayi basi gibi bictikmi 21 gunluk periyodlar halinde mevsimin durumuna gore 7 den asagiya olmamak uzere 7-8-9 bictimiz oluyor. Topragi guzel gubresi verilen tarlarda donum (1000m2) 14-15 balya alabiliyoruz. Tabi bu ilk bicimle son bicim haric . balyalar 24 25 kg civarinda gelir. Ortalama olarak.Sulama yapıyor musunuz ? 1 yılda 1 dönümü kaç kere biçiyorsunuz ve kaç kiloluk balyalar alıyorsunuz ?
Kolay gelsin.
Hocam mesela sadece yağan yağmurla yqni sulama yapmadan dönüşen kaç kilo ot çıkar bi bilginiz var mı ? 3 biçim her biçimde 15 balya (balyalar 25kg) çıkar mı ?Buyuk menderes dibimizden aktigi icin salma sulama yapiliyor bu bolgede nisan ayi basi gibi bictikmi 21 gunluk periyodlar halinde mevsimin durumuna gore 7 den asagiya olmamak uzere 7-8-9 bictimiz oluyor. Topragi guzel gubresi verilen tarlarda donum (1000m2) 14-15 balya alabiliyoruz. Tabi bu ilk bicimle son bicim haric . balyalar 24 25 kg civarinda gelir. Ortalama olarak.
Valla hocam o konu hakkinda hic yorum yapamam. Bahar yagmurlu giderse biz sulamadan 3 sefer biciyoruz. Ama yaz geldiginde sulanmassa seneye tekrar cikarmi onu bilemiyorum.Hocam mesela sadece yağan yağmurla yqni sulama yapmadan dönüşen kaç kilo ot çıkar bi bilginiz var mı ? 3 biçim her biçimde 15 balya (balyalar 25kg) çıkar mı ?