PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sıfır km aldığı traktör yüzünden borc batağına saplandi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1351206" data-attributes="member: 83469"><p>Erkunt arkadaşım bu günlere gelmek için , çocukluktan beri çalışıyorum, tabi ki mayada var, hiç traktör lastiği almadan traktör değiştim, 2008 den bu yana sıfır traktör alamadım, ha param olmadığından degil, sıfır avrupa traktör 600 bin, benim önceliğim degil traktör, euro 5 tl olsaydı 6 serisine geçerdik vesselam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1351206, member: 83469"] Erkunt arkadaşım bu günlere gelmek için , çocukluktan beri çalışıyorum, tabi ki mayada var, hiç traktör lastiği almadan traktör değiştim, 2008 den bu yana sıfır traktör alamadım, ha param olmadığından degil, sıfır avrupa traktör 600 bin, benim önceliğim degil traktör, euro 5 tl olsaydı 6 serisine geçerdik vesselam [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sıfır km aldığı traktör yüzünden borc batağına saplandi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt