PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Sılaj Mısırda Damlama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ErmanHoca" data-source="post: 607504" data-attributes="member: 44251"><p>Ben sıra arası 45 cm sıra üzeri 25 cm ye sıjaj mısır ekip bir boş bir dolu damlama döşemek istiyorum... Sıra arasını 45 yapmamın nedeni mısırın hortumlara daha da yaklaşması.. 8 fiskiyelik suyum var ton hesabını bilmiyorum 18 dekar tarlayı kaça bölmem gerek ve nasıl sulamam gerek kaç saat basıp ne kadar ara vermem lazım bana ilk suyunu 24 er saat diğer sularını 3 saat verip 1 gün boş geçip diğer gün yine 3 saat böyle devam gitmemi söylediler.. Tecrübesi olanlar özelliklede Atila Bey den cvp bekliyorum tşk ler..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ErmanHoca, post: 607504, member: 44251"] Ben sıra arası 45 cm sıra üzeri 25 cm ye sıjaj mısır ekip bir boş bir dolu damlama döşemek istiyorum... Sıra arasını 45 yapmamın nedeni mısırın hortumlara daha da yaklaşması.. 8 fiskiyelik suyum var ton hesabını bilmiyorum 18 dekar tarlayı kaça bölmem gerek ve nasıl sulamam gerek kaç saat basıp ne kadar ara vermem lazım bana ilk suyunu 24 er saat diğer sularını 3 saat verip 1 gün boş geçip diğer gün yine 3 saat böyle devam gitmemi söylediler.. Tecrübesi olanlar özelliklede Atila Bey den cvp bekliyorum tşk ler.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Sılaj Mısırda Damlama
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt