SimTractor Yama İstek Bölümü

SimTractor yama isteklerinizi buradan yapabilirsiniz. Yama hakkında kısa bir bilgi veriniz, araştırıp size olumlu yada olumsuz bi sonuçla cevap vereceğiz...

: : SimTractor Yama İstek Bölümü

thx link=topic=520.msg3194#msg3194 date=1199444784' Alıntı:
abi şu nh leri deutz fahr yapmak istiyom ama yamayı bi türlü bulamadım

Şuan herkesin okulu, dersleri vs. olduğu için yardımcı olmamız biraz geç olabilir. Geç olsunda güç olmasın ama. :) Bi araştıralım bakalım...

: SimTractor Yama İstek Bölümü

Arkadaşlar sizler için Deutz-Fahr yamasını buldum ve buraya koyuyorum...Resmi kaydederek bu yamayı uygulayablirsiniz...NH TVT içi TVT190
Case için casesvx170 yazarak uygulayabilirsiniz...Güle güle kullanın.... ok-*-s

arkadaşlar gusel bir biçerdöver yamansı laım hep jonderden sıkıdım bulamadımda artık fent yada newholland yaması teşekkur ederım

Oyunun yüklendiği yerde TVT ile mibzer veriyor onu diyorsun yoksa başka markalara dönüştürmeyimi diyorsun biraz daha açık olursan yardımcı olabilirim

arkadaşlar bu konu gerçekten çok güzel yama isteği yerine varolan bütün yamaları buraya paylaşılsa daha güzel olmazmı isteyen istediğini indirir bence elinde daha fazla yama olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

saygılar ok-*-s oksa-*

ARKADAŞLAR BEN BU OYUNU POLATLIDA BULAMADIM İ YARDIMCI OLUNDA ŞU OYUNU İNT Mİ İNDİRİYONUZ