PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mst uyk" data-source="post: 1165077" data-attributes="member: 76177"><p>Aslında hiç kararsız değilimdir bu yaşıma kadar kafama ne koyduysam yaptım aldım babamda hiç hayır demedi destekledi hep maddi manevi allah razı olsun ondan bir tane 54 c vardı special elimizde patoz makinası istedim aldı sonra 54c yı verelim 640 alalım dedim patoz için verdik 640 aldık meyve bahçeleri yetişti onlar için 54c junior alalım didim alçak iyi olur diye onuda aldı 2008 illa çeker motor istiyorum dedim iki traktörü verdik sıfır TT 55 4x4 aldık büyük baş besi ve süt işide yapıyoruz balya makinası istiyorum dedim gittik onuda aldık sıra geldi 80 66 ya onuda ikna ettim nasip olursa alacağım tek kafama takılan boyalı olmasıydı ama artık önemli değil kafaya koydum kararsızlık değil de biraz çok ayrıntıcıyım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mst uyk, post: 1165077, member: 76177"] Aslında hiç kararsız değilimdir bu yaşıma kadar kafama ne koyduysam yaptım aldım babamda hiç hayır demedi destekledi hep maddi manevi allah razı olsun ondan bir tane 54 c vardı special elimizde patoz makinası istedim aldı sonra 54c yı verelim 640 alalım dedim patoz için verdik 640 aldık meyve bahçeleri yetişti onlar için 54c junior alalım didim alçak iyi olur diye onuda aldı 2008 illa çeker motor istiyorum dedim iki traktörü verdik sıfır TT 55 4x4 aldık büyük baş besi ve süt işide yapıyoruz balya makinası istiyorum dedim gittik onuda aldık sıra geldi 80 66 ya onuda ikna ettim nasip olursa alacağım tek kafama takılan boyalı olmasıydı ama artık önemli değil kafaya koydum kararsızlık değil de biraz çok ayrıntıcıyım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt