Sizce olur mu? ? ???

Arkadaşlar eski holderin pompasını motoru yıkamak için kullanmak istiyorum olur mu ? Emiş tarafını oluğa atıp kuyruk mili ile çektirmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz

Ynt: Sizce olur mu? ? ???

GENÇ EYMIRLİ link=topic=42768.msg390908#msg390908 date=1304013998' Alıntı:
Arkadaşlar eski holderin pompasını motoru yıkamak için kullanmak istiyorum olur mu ? Emiş tarafını oluğa atıp kuyruk mili ile çektirmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz
Neden olmasın, bal gibi olur..

bir traktör tamircisi abi senin düşündüğün yöntemi uygulamış, motor olarakta elektrik dinamosu koymuş.
gayet güzel çalışıyor.

Yorumlarınız için sağolun:) :). Holderle çok güzel tanzik veriyo köyde 2tane eski var verirseler almayı düşünüyorum :)yoksa çamur oluyo 2 saat çamuru temizlemeye uğraş dur :) bu dediğimi denedim ama en çok ben ıslandim boru kısa olduğundan

Yorumlarınız için sağolun:) :). Holderle çok güzel tanzik veriyo köyde 2tane eski var verirseler almayı düşünüyorum :)yoksa çamur oluyo 2 saat çamuru temizlemeye uğraş dur :) bu dediğimi denedim ama en çok ben ıslandim boru kısa olduğundan

Pompaya gücü yetecek bir elektrik motoruyla yapmayı düşünmüştüm aynı şeyi ama bir türlü zaman bulamadım geçen yıl. Yani traktörden tahrikli olmasından daha iyi bence elektrik motoru kullanman :)

bu kadar ugrasma bence en kolayı www.gittigidiyor.com gır orda tazzıklı araba yıkayıcıları var 120 tl cıvarında fıyatları ıtalyan malı hemde tas gıbı ben 2 senedır kullanıyorum herseyını yıkarsın halını da motorunuda arabanı da hemde saatte 400lt su harcıyor :)

erdal600 link=topic=42768.msg391382#msg391382 date=1304088847' Alıntı:
bu kadar ugrasma bence en kolayı www.gittigidiyor.com gır orda tazzıklı araba yıkayıcıları var 120 tl cıvarında fıyatları ıtalyan malı hemde tas gıbı ben 2 senedır kullanıyorum herseyını yıkarsın halını da motorunuda arabanı da hemde saatte 400lt su harcıyor :)
oda parayla bize ucuz yollu olcak:).:) elektiriği her yerde bulamam

GENÇ EYMIRLİ link=topic=42768.msg391391#msg391391 date=1304089795' Alıntı:
oda parayla bize ucuz yollu olcak:).:) elektiriği her yerde bulamam
bundan ucuz ne olcak onu goturup yaptırdıgına taktırdıgına degmmez daha fazla masraf edersın elekrık heryerde var tarlada da ne yapcankı sen onu