ŞOK ŞOK ŞOK TÜMOSAN MAXİMA 9115 SAHAYA İNDİ !!!!!

Ynt: ŞOK ŞOK ŞOK TÜMOSAN MAXİMA 9115 SAHAYA İNDİ !!!!!

Tümodan inen dayının ilk yorumu ' ' Güzel Ses yok, hiç ses yok ' ' galiba bu sefer kabin yalıtımını yapabilmişler :D

hidarillerin hassasiyet sorun daha çözülmemiş dalma yapıyor sonra içerden oynamadan çıkmıyor pulukta tekerlek olduğu halde bide olmasa hiç toparlayamaz kendini

Güzel paylaşım. İyi gidiyor. Ama üzerinde daha çalışması gereken bir traktör. Bu kadar süreye rağmen eksikleri var. Sadece dış tasarımı kayda değer...

Barış UZEL link=topic=75258.msg887674#msg887674 date=1399304849' Alıntı:
Tümodan inen dayının ilk yorumu ' ' Güzel Ses yok, hiç ses yok ' ' galiba bu sefer kabin yalıtımını yapabilmişler :D

Kabin yalıtımını ilk sen yapmıştın zaten :)

makına canlı valla dış görünümü 10 numara çekişte iyi :) hidrolik elektronik olduğu için hassasiyeti ayarlayamamışlardır o yüzden dalma yapıyo olabilir..

volkanuzel link=topic=75258.msg887719#msg887719 date=1399309267' Alıntı:
makına canlı valla dış görünümü 10 numara çekişte iyi :) hidrolik elektronik olduğu için hassasiyeti ayarlayamamışlardır o yüzden dalma yapıyo olabilir..
bencede guzel makıne

Küçük yapılamadan büyük yapılamaz,adamlar başladı inşallah dahada geliştirirler..

Dışı hoş,çekişi güzel.. Biraz elektronik ,azcıkta motor ve şanzumanı geliştirdikmi traktörümüz tamamdır :)

Ağır Abi link=topic=75258.msg887696#msg887696 date=1399307047' Alıntı:
Kabin yalıtımını ilk sen yapmıştın zaten :)
;) yaptım ama kıymet bilmez birine gitmiş motor. geçenlerde sanayide gördüm adam yeni aldım dedi ama 2 günde motoru o hale getirdiyse fazla yaşamaz deyip uzaklaştım :D

Çekişi Güzel :) Hidrolik Kontrolleri Elektronik Oldugu İçin Dalma Çıkma İşini Ayarlayamamıslardır, Çözülür Yakında O Sorunu da :) Benim Asıl Bekledigim 125, Erkunt Hasmet, NH T5070 Tarzında Motor Olucak Diyolar Onlar Gibi Olabilecekmi Bakalım :)

Güzel paylaşım Hüseyin nerede çekilmiş video , zor tutuyorum kendimi korkudan uğramıyorum Tümosan bayisine :)
125 görmeden almam dedim bekliyoruz ,
Özellik olsun biraz ileri geri şetıllı vites düğmeli olmalı bu zamanda traktörde.

Tümosan Bir Yerkere Gelmeye Çalışıyo İnşallah ta Gelecek Ben Canı Gönülden Yerli Firmaların Gelişmesini gekliyorum Belki Bi Maximada Biz Alırız

ismail_17 link=topic=75258.msg887987#msg887987 date=1399358261' Alıntı:
Güzel paylaşım Hüseyin nerede çekilmiş video , zor tutuyorum kendimi korkudan uğramıyorum Tümosan bayisine :)
125 görmeden almam dedim bekliyoruz ,
Özellik olsun biraz ileri geri şetıllı vites düğmeli olmalı bu zamanda traktörde.
KONYA KULUDA ÇEKİLMİŞ ABİ YAKINDA BENDE VİDEO CEKECEGİM İNSALLAH BİZİM KÖYEDE 2 TANE GİRİYOR.... BEKLE ABİ BİRAZ DAHA GELİŞSİN TÜMO :D
Sempatiq1 link=topic=75258.msg887989#msg887989 date=1399358750' Alıntı:
Tümosan Bir Yerkere Gelmeye Çalışıyo İnşallah ta Gelecek Ben Canı Gönülden Yerli Firmaların Gelişmesini gekliyorum Belki Bi Maximada Biz Alırız
İNSALLAH ALIRSINIZ TÜMO CANDIR :D

paylaşım için teşekkürler Hüseyin bey.
inşallah beklentileri karşılıyacak biçimde olmuştur.