PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
SON KANUNA GÖRE MİRAS PAYLAŞIMI HAKKINDA YARDIM BEKLİYORUM ??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="turan64" data-source="post: 1086400" data-attributes="member: 75065"><p>20 14 ün 2ayindan sonra ölümlerde toprak koruma kanununa girer ya aile şirketi kuracaksınız yada yerler 10dekarin altında yani ekonomik büyüklük kapsamında olcak yada en iyisi kendi aranızda taksim yapacaksınız teker teker 20 14 ün öncesinde ölen kişilerde Intikal yapıp hisseli Tapu olabilir yada tek kişi Intikal yaptırabilir ama iştiraklı olur yani elbirliği olur elbilrliğinde hisse satışı yapamazsın elbirligi olmazsa hisse miktarın 10dekarın altındaysa hissadarlara veya üçüncü şahıslara satabilirsin köy yerleşim alanı yani özel idare sınırları krokisinde olan yerleri bolebilirsin cins değişikliği yapıp arsaya çevirebilirsin 2014den once olenler icin çünkü kanunu kapsamiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="turan64, post: 1086400, member: 75065"] 20 14 ün 2ayindan sonra ölümlerde toprak koruma kanununa girer ya aile şirketi kuracaksınız yada yerler 10dekarin altında yani ekonomik büyüklük kapsamında olcak yada en iyisi kendi aranızda taksim yapacaksınız teker teker 20 14 ün öncesinde ölen kişilerde Intikal yapıp hisseli Tapu olabilir yada tek kişi Intikal yaptırabilir ama iştiraklı olur yani elbirliği olur elbilrliğinde hisse satışı yapamazsın elbirligi olmazsa hisse miktarın 10dekarın altındaysa hissadarlara veya üçüncü şahıslara satabilirsin köy yerleşim alanı yani özel idare sınırları krokisinde olan yerleri bolebilirsin cins değişikliği yapıp arsaya çevirebilirsin 2014den once olenler icin çünkü kanunu kapsamiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
SON KANUNA GÖRE MİRAS PAYLAŞIMI HAKKINDA YARDIM BEKLİYORUM ??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt