Sonradan 4×4 yapilirmi

Selamınaleyküm arkadaşlar gece gece aklıma bur soru takıldı biraz araştırdım ve enter traktör e sonradan çift çeker yapmışlar acaba 640 a yapılabilirmi?maliyeti ne kadar olur? Düzen tutarmi? gibi sorular geliyor aklıma çevrenizde yapan veya yaptıran varmı? Bildiginiz gibi 640 larin dt serisi var ama türkiyede bi tane var diye biliyorum sizin düşüncelerinizide merak etmiyor degilim:)

Yapılır düzen tutması için kalite kullanman lazım o maliyete orijinal bı cifceker alır kullanırsın gecede sıkıntı olurmu diye düşünmek zorunda kalmazsın...

Yapılır düzen tutması için kalite kullanman lazım o maliyete orijinal bı cifceker alır kullanırsın gecede sıkıntı olurmu diye düşünmek zorunda kalmazsın...
Mantıken öyle düşünülebilir ama fiatın tadı da bir başka oluyor şimdi mesela ben 640 ile 16 ton temiz pancar çekiyorum 4*4 olsa 30 ton temiz götürme şansım olur :) herşeye inat illede FIAT;)

Sen onun arkasına 50 ton da baglarsin ama o 50 tonun önünde nasıl durursun bilemem ?
Ben yaşadığım şehir konya ve düz bir ovaya sahibiz tarlam ile fabrika arası 15 dk gibi bir süresi var o yüzden çok sıkıntı yasayacagimı zannetmiyorum ama bir yerde de fiatlarin arka kovanı nı değiştirip disk fren yaptıklarını duydum ne kadar doğru bilmiyorum.