PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
sonradan turbo takmanın artısı veya eksi yanları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 955233" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: sonradan turbo takmanın artısı veya eksi yanları</strong></p><p></p><p>ben 2011 de tt 55 almıştım.3 ay geçmeden turbo-intercooler modeli çıktı.bende taktırmak istedim.turbo taktırmak mümkün.eksoz sıcak olduğu için turbo ünitesi ısınıyor.turboyu yağlayan yağ devir ettiği için motor yağını ısıtıyor. traktörün emdiği hava da ısınmış olduğu için motor bir ısınma döngüsüne giriyor.</p><p></p><p>bunu önlemek için motor yağı soğutma ve intercooler bir turbo sisteminden ayrı düşünülemez.motor ömrü ve verimlilik için gereklidir.</p><p>tt55 e taktırman vaz geçtim. servis motor yağını soğutma ünitesini takmak için motor bloğu delinecek o riske giremem demişti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 955233, member: 7396"] [b]Ynt: sonradan turbo takmanın artısı veya eksi yanları[/b] ben 2011 de tt 55 almıştım.3 ay geçmeden turbo-intercooler modeli çıktı.bende taktırmak istedim.turbo taktırmak mümkün.eksoz sıcak olduğu için turbo ünitesi ısınıyor.turboyu yağlayan yağ devir ettiği için motor yağını ısıtıyor. traktörün emdiği hava da ısınmış olduğu için motor bir ısınma döngüsüne giriyor. bunu önlemek için motor yağı soğutma ve intercooler bir turbo sisteminden ayrı düşünülemez.motor ömrü ve verimlilik için gereklidir. tt55 e taktırman vaz geçtim. servis motor yağını soğutma ünitesini takmak için motor bloğu delinecek o riske giremem demişti. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Teknik Bilgiler-Yorumlar
sonradan turbo takmanın artısı veya eksi yanları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt