PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sonunda Kavuştuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="HalilibrahimKoyuncu" data-source="post: 1351080" data-attributes="member: 75863"><p>Ben de biri bu soruyu sorsa da cevaplasam diye bekliyordum. Şimdi en önce kaynak işçiliği berbat. Çapaklı bir işçilik üzerine alalade spiral tutularak temizlenmiş, üzerine boya vurulmuş. Sac kalınlığı tatminkar değil özelikle eski sevindiler le kıyaslayınca. Fren bağlantı teşkilatı sıkıntı. Hidrolikten fren koluna inşaat demiri ile bağlantı sağlanmış zincir olmalıydı. Ayrıca demir dingildeki fren koluna basit bir kaynakla tutturulmuş. Şaside 1 tane eğik alan buldum küçük ama olmamalıydı. Romork dayağı sıkıntı bize 4 romork geldi ikisinin indirme kaldırma kolları gövdeye vuruyor insanın eli sıkışıyor bereket benimki idare eder. Boya işçiliği zayıf kapak altları boyanmamış, ilaveler takılıp boyanmış. Ben de eski sevindi tanker de var o harika ama yeni olanda bariz bir işçilik düşüşü var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HalilibrahimKoyuncu, post: 1351080, member: 75863"] Ben de biri bu soruyu sorsa da cevaplasam diye bekliyordum. Şimdi en önce kaynak işçiliği berbat. Çapaklı bir işçilik üzerine alalade spiral tutularak temizlenmiş, üzerine boya vurulmuş. Sac kalınlığı tatminkar değil özelikle eski sevindiler le kıyaslayınca. Fren bağlantı teşkilatı sıkıntı. Hidrolikten fren koluna inşaat demiri ile bağlantı sağlanmış zincir olmalıydı. Ayrıca demir dingildeki fren koluna basit bir kaynakla tutturulmuş. Şaside 1 tane eğik alan buldum küçük ama olmamalıydı. Romork dayağı sıkıntı bize 4 romork geldi ikisinin indirme kaldırma kolları gövdeye vuruyor insanın eli sıkışıyor bereket benimki idare eder. Boya işçiliği zayıf kapak altları boyanmamış, ilaveler takılıp boyanmış. Ben de eski sevindi tanker de var o harika ama yeni olanda bariz bir işçilik düşüşü var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Sonunda Kavuştuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt