Soya yağı ile giden otomobil..

Dünya ' nın ilk dolar milyarderi Henry Ford, (Kurucu, Ford Motor Otomotiv) Dünya ' ya başta Seri Üretim we Fordizm kültürü olmak üzere, pek çok ilk kazandırmış olsa da kendisini şahsen pek sewmem ama bazı konuda olduğu gibi bunda da wizyon sahibi imiş...

Yıl :1941 Soya yağı ile giden otomobil...
Yer:Detroit, Michigan, ABD

Teknoloji üretmek we wizyon sahibi olmak budur....

Ynt: Soya yağı ile giden otomobil..

Yanlış olmasın sen biliyorsundur belki..

Şu meşhur Dizel ' in mucidi Alaman R. Diesel ' in ilk motoru da bildiğimiz fıstık yağıyla çalışmıştı.. mazot/benzin sonradan ihdas edildi..

Yanmış yağ dahil hepsi alternatif yakıtlar :)

UÖZKAN.77 link=topic=71569.msg826055#msg826055 date=1389528761' Alıntı:
Yanlış olmasın sen biliyorsundur belki..

Şu meşhur Dizel ' in mucidi Alaman R. Diesel ' in ilk motoru da bildiğimiz fıstık yağıyla çalışmıştı.. mazot/benzin sonradan ihdas edildi..

Yanmış yağ dahil hepsi alternatif yakıtlar :)

%100 katılıyorum bugünü sana katılma günü ilan ettim haberin ola :) http://www.trakkulup.net/muhabbet-teknik-bilgiler-226/abd%27ye-traktor-satacak/msg826057/#msg826057

Eski motorları beğenmiyoz ama bırak 10 numara yağı direk yanmış yağı yakıyo, Fendt ' e bile yok bu teknoloji :)